… Ihanat työt...

Sairaan Ihana Sanni

Huh!

Olen tehnyt töitä, enkä paljoa muuta! Mutta se ei haittaa, koska työni on niin ihanaa. Joskus kyllä aivosolujen toiminta on aika nollissa kun joutuu miettimään liikaa, mutta onneksi työharjottelijani Senni toimii vara-aivoinani. Ja sitten jos Sennin aivot väsyy, minun ovat jo tarpeeksi levänneet. Teemme yhdessä hommia päivisin kuusi tuntia ja sitten jatkan kotona 2-4 tuntia seuraavan päivän suunnittelua. Pitää olla tosi tehokas heinäkuun ajan, koska sitten taas olen yksin. Eikä näistä hommista olisi tullut mitään ilman apukäsiä. Kun sahaan kuviosahalla tarvitsen toisen pitämään imuria. Puupöly peittää hetkessä kaiken, enkä näe enää viivaa, jota pitää seurata tarkasti. Painavia paloja ei jaksa nostaa yksin. Kun heijastaa ja piirtää levyyn kuvaa, on toisen pidettävä levystä kiinni. Pohjamaalauskin sujuu tuplanopeesti.

Jyrkimmät kohdat hiotaan jälkikäteen. 

Vähän pitää jo sisustaakin! Vaikka työhuone saakin pintaremontin vasta tämän projektin jälkeen, joulukuussa. Tila on ollut ennen baari: katto on musta, seinillä ahdistavia seinämaalauksia ja kämäset puolipaneelit. Tästäkin tulee vielä valkoinen kuutio!

Uudella työhuoneella ihan parasta parhaassa seurassa!

Ollaan aikataulusta ajateltua edellä ja tänään päästiin jo pohtimaan taustarakennelmia. Nyt suunnittelen jiirisahan ostamista jo niin rakkaaksi tulleen akkukäyttöisen kuviosahan ystäväksi. Vielä kun hommaan sen työturvallisuuskortin niin olenkin valmis raksamies.

Matkakin työhuoneelle kestää metsän läpi vain 15 minuuttia ja kivoimmat kävelee usein mukana!

Tosi kivaa! Miettii Katja ja Tiinakin.

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.