Jyrin kikkelit

Sairaan Ihana Sanni

Siitä on jo melkein seitsemän vuotta kun rakastuin Jyriin. Jyri nukkui silloin työhuoneellaan Annikilla, koska oli juuri saapunut kodittomana Tampereelle. Siellä oli tosi kylmää ja koleaa ja ajankuluksemme aloitimme yhteisen projektin. Jyri sahasi ja minä väritin. Olen myös täällä blogissani joskus esitellyt meidän ihania My little pet- tuotteita (vanerista tehtyjä eläinkoruja, -magneetteja, -naulakoita yms). Niitä näet klikkaamalla tästä. Jaksoimme ahertaa näiden korujen parissa muutaman vuoden, kunnes muut työt veivät mukanaan.

Tänään siivosin yhtä yläkaappia, jonne aina tungen kaikenlaista epämääräistä roinaa. Kaapin perältä löytyi ylläripussi! Pussissa oli nämä UPEAT kikkelikaulakorut, jotka on Jyri ihan yksinään suunnitellut ja toteuttanut My little pettien ohessa! Tänään kysyessäni Jyriltä lupaa näiden esittelyyn blogissani, sain kyllä kuulla, että nämä ovat kyykkiviä avaruusmiehiä. Että mitenkä mun mieleen nyt onkaan tullut, että nää olis joitain sukupuolielimiä!?! IHMETTELEN! 

Aika iisiltä tuntuu tää mun vuoden ostolakko kun ei tarvi kun vähän penkoa kaappeja niin löytyy upeet uudet tuotteet! Ja nää avaruusmiehet on myös myynnissä. Seuraavassa kuvassa kaulassani on koruista suurin. Tässä siis todella varteenotettava lahjaidis tyylikkäälle ihmiselle. TAI HESAN PRIDE KULKUEESEEN. Jyri jo jouluna 2009 antoi isälleni yhden.

Voi tietysti olla, että isäni työnsi sen siihen kaappiin, johon päätyy kaikki "roinat". Joku kaunis päivä äitini ehkä sitä kaappia siivoilee ja löytää itselleen avaruusmiehen jonkun hienon leningin kaveriksi. HOT OR NOT?

 

 

Kommentit

tja (Ei varmistettu)

HOT!!!!

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

NO NIIMPÄ!

Sucette
ce petit cœur

Nauroin ääneen, sitä ei usein tapahdu blogeja lukiessa. :-------DDDDDDDDDD

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Kiva kuulla! Hauskaa! Pitäisi kirjotella paljon enemmän naurua aiheuttavia juttuja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.