Jyrin koriste-esineet

Sairaan Ihana Sanni

Näin kevätauringon kirkastuessa tulee hirveä siivous- ja raivausinto. Ja tietysti turhista esineistä luopuminen, vaikkakin ne olisivat kauniita. Nykyään minulle riittää muutama suloinen posliinibambi ja pehmolelukettu koristeiksi. MUTTA SITTEN KOKO IDEALTA MENEE POHJA KUN PÄÄSTÄÄN JYRIN KORISTE-ESINEISIIN!

Löytyykö teidänkin hyllyn päältä kuivattuja hedelmiä, joista osa on homeessa?

Aluksi, joskus 4 vuotta sitten Jyri sanoi, että ne ovat taideprojekti ja matkalla työhuoneelle. Olen raivonnut tuosta purkista ainakin kymmenen kertaa ja viimeisen vuoden aikana nolla kertaa. Niin sitä ihminen väsyy.

Tai oppii hiljaisesti hyväksymään. Nykyään en uskalla syödä hedelmiä keittiöstämme, koska voivat olla osa jotakin projektia. Mutta kyllähän näistä voi löytää kauniita sävyjä, toisin kuin tästä herrasta.

Jyri tuo aina matkoilta tuliaisia. Eikös olekin ihanaa? Viimeksi tämä merimies löytyi kadulta. Joku on varmaan tosi surullinen kun hänet hukkasi? Tää on siis 20cm korkee eli ihan liian iso (ja ruma). Ensin se oli portaikon ikkunalaudalla (liian näkyvää), sitten makuuhuoneessa (aina näin sen matkalla nukkumaan ja zen mieleni järkkyi!) ja viimeiset kaksi kuukautta se on ollut laatikossa, joka on matkalla kierrätykseen. Laitoin sen sinne salaa (se kävi jo roskiksessakin, mutta huono omatunto alkoi painamaan) ja eilen kysyin Jyriltä "oletko kaipaillut?". Kuulemma ollut kova ikävä. En varmaan koskaan pääsee eroon tästä patsaasta joka pilaa kotini. Siis KOTIMME!

Vielä viimeisenä tällainen design suolapurkki. Tämä on kuivattu lanttu. Sain viimeviikolla kaverilta suloisen kissasirottimen, mutta sitä ei saa laittaa esille, koska tämä on niin hieno! Tätä ideaa saa muutkin käyttää!

 

 

 

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Ahahahhhahahahhaaaa!! Noi hedelmät on parhaat :D

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

EI VOI KUN RAKASTAA!

LisaLove (Ei varmistettu) http://ketustelua.blogspot.com

KUivattu lanttu?! O____O Joululahjat keksitty. Itse kuivattuja suolasirottimia koko suvulle.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

tämä on myös tosi edullinen!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Hauskoja kuvia!

Mahtavaa päivää!

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Kiitos! Toivon sulle samaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.