Luontaiskosmetiikka helvetistä

Sairaan Ihana Sanni

(Inspiroiduin vihdoinkin valittamaan tästä aiheesta kun löysin tämän ihanan kuvan itsestäni vuodelta noin 1992. Kokeilin äidin meikkejä ja vaatteita.)

Anteeksi. Anteeksi kun olen huutanut Klubin vessassa naisille meikki rumentaa! Olen kyllä oikeastaan yhä samaa mieltä, mutta en ole enää mielipiteideni kanssa niin radikal. Olen nimittäin alkanut tykkäämään silleen huomaamattomasti, luonnollisesti, meikatuista naamoista: posket hehkuu vienon punaisina, ripset hapsottaa ihanasti, iho on kuin vauvan ja huulissa vähän punaa. Anteeksi myös, että syön sanani ja meikkaan nykyään joskus itsekin. Ainakin kaksi kertaa kuussa! No siinä syy miksi ostin Benecosin luonnonkosmetiikka ripsarin. Lupaa tekevänsä ripsistä todella pitkät. Tää on muutenkin tosi näppärä kun ei tarvi edes pestä pois, on nimittäin pudonnut iltaan mennessä silmien alle vaikka ei edes itkisi. Testattu on ja todettu tosi luonnolliseksi. Niin luonnolliseksi ettei edes kannata laittaa.

Kuvassa ollut ripsaria noin 3 tuntia. Puolet pudonnut silmänalusiksi. Olin sisällä koko tämän ajan.

Laitetaan toinenkin valitus samalla. Toinen uusi kokeilu on Santen hiuksiin jätettävä hoitoaine. "Sante Balm Care hiuksiin jätettävä hoitovaahto antaa hiuksillesi uskomatonta hoidettavuutta, tuuheutta ja jättää ne ihanan kiiltäviksi. Soveltuu erityisen hyvin rasittuneille, käsitellyille, auringon kuivattamille sekä permanentatuille hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa ja lisäkosteutta." Tämä on elämäni suurin kusetus! Olisi ollut unelmieni tuote vuonna -98 kun etsin jotakin hiuksia takuttavaa tuotetta. Kun laitat on tuloksena yksi iso rasta. Tähän tuotteeseen olisi suuri luotto, koska hiuksista huuhdeltava Sante hoitoaine on ainoa luonnonmukaisista hoitoaineista joka on oikeastikin jättänyt hiukset silkin pehmeiksi. Eikö näitä tuotteita testata kenelläkään ihmisellä ennenkuin ne kehdataan laittaa myyntiin?!? 

Jos joku osaa kertoa minulle toimivan luontaiskosmetiikka ripsarin niin olen kiitollinen! Onko niitä olemassa? Enkä edes vaadi toimivuudelta paljoa, kunhan on ripsissä jotakin väriä eikä ne muutu rastaksi.  

Pitäisköhän munkin alkaa myymään sellaisia yllätys tilaustöitä. Esim joku tilais multa muotokuvan mut asiakas saiskin multa kuvan persereiästä! 

 

 

 

 

 

Kommentit

Nius from Tampere

Muahhahhaa! Vähänkö hyvää tekstuuraa! Ja noi molemmat kuvat :D 

Mulla käytössä INIKA- merkkinen luonnonkosmetiikkaripsari. Kun yritin ekan kerran käyttää sitä niin siitä ei tullut mitään. Oli siis ihan kuiva. Laiskuuttani en valittanut. Ja haluan myös kannattaa sitä Koskikeskuksen nuorta luontokosmetiikka-yrittäjää.

Oon lisäillyt ripsaripulloon keitettyä ja jäähtynyttä vettä ja vähän paremmin toimii. Mutta toistaiseksi paras ripsari on yhtä kallis Clinique (noin 30e molemmat) mulle herkkäsilmäiselle. 

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

NO HEI KIITTI VINKISTÄ! Arvaa ostanko!? :D

Ole.

Dr hauschka ripsari on ja pysyy!

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Pitääkin selvitellä mistä tuon saisi! Kiitos avusta!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Täältä ääni persereikämuotokuvalle!

Ilmeisesti tämmöinen uusi merkki kuin Boho tekee aika hyviä ripsareita ja muitakin meikkejä, en ole itse testannut mutta muu internet tuntuu kohisevan näistä:

http://www.kemikaalicocktail.fi/2016/02/laadukasta-luonnonkosmetiikkaa-huokeasti/

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Haluatko persereikä malliksi? ha-hah-hah....

Kemikaalissa oli kehuttu tätä Benecostakin! EI VOI KENEENKÄÄN LUOTTAA! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.