Maalauksissa

Sairaan Ihana Sanni

Tässä maalauksiani parilta viime kuulta. Olen tehnyt tätä teossarjaa nyt neljä kuukautta. Maalaan näitä pieniä maalauksia (16,5cm x 13cm) ainakin yhden vuoden. Kuvat ovat tapahtumista kotini sisällä. En yhtään tiedä missä tämän sarjan tulen lopulta esittämään. Haen näyttelyaikoja gallerioista ja toivon, että joku kuraattori/galleristi löytää vihdoinkin minut ja upean teokseni. 

Olen aina pelännyt maalaamista, toisin kuin piirtämistä, joka on aina ollut minulle helppoa. Kuitenkin tasaisin väliajoin löydän itseni maalaamasta. Toisina hetkinä tunnen olevani maalari, toisina epätoivoinen räpeltäjä. Kestän silti epäonnistumisen tunteen hyvin ja hyväksyn tähän teossarjaan myös mielestäni surkeat maalaukset. En osaa sanoa missä menee onnistuneen ja epäonnistuneen maalauksen raja? Uskoisin sen kuitenkin olevan lähinnä tunteessa joka minulla maalaushetkellä on. Teen päivässä yhden maalauksen, johon kuluu aikaa 2,5-5,5 tuntia. Mitä lähempänä maalausaika on kahta tuntia, sen hienompi siitä tulee. Kun alan nyhväämään, maalaus menee usein omasta mielestäni pilalle. 

Olisi mielenkiintoista kuulla, mikä näistä on mielestäsi hienoin tai mielenkiintoisin? Eniten tykkäyksiä instagramissa on saanut tämä ensimmäinen, jossa Katja-koira syö aamupalaa. Itsekin pidän tästä naiviudessaan. Kuitenkin lemppareitani ovat sellaiset, joissa maalauksellisuus ja rentous näkyy. Keittiön Ecover-maalaus on nopein maalaukseni mutta myös mielestäni teknisesti onnistunein. Samaa rentoutta (jonka haluaisin tavoittaa jokaisena työpäivänä) löytyy Pekka Töpöhäntä- maalauksesta sekä maalauksesta, jossa olen sängyssä kissan kanssa. Muutama inhokkikin joukosta löytyy, mutta eipä haittaa kun joku kuitenkin aina tykkää.

Teossarjan aikaisemmat maalaukset löydät seuraavista linkeistä:

Jaksan laittaa joskus huulipunaa

Ympärillä on hiljaisuus

Pelastaja

Iloiset maalaukset

Kommentit

sitä vaan tulin sanomaan (Ei varmistettu)

että nää on tosi hienoja. kaikki.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Oi kiitos! Ja punastus!

raisu (Ei varmistettu)

Hei ihana Sanni!
Miun ihan lemppareita ovat tuo kissanrapsutus ja huonekasvi (värit!). Toki muutkin miellyttävät silmääni kovin..

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Kiitos kommentista ja palautteesta ihana Raisu! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.