Pirkanmaan 6. Triennaali

Sairaan Ihana Sanni

Olen yksi Pirkanmaan 6. Triennaalin taiteilijoista.

Pirkanmaan Triennaali esittelee alueen ajankohtaista kuvataidetta kolmen vuoden välein. Triennaalin järjestävät Tampereen taidemuseo, Taiteen edistämiskeskuksen Pirkanmaan aluetoimipiste, Tampereen Taiteilijaseura ry sekä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut. Pirkanmaan 6. Triennaalin kuraattorina on Sirpa Joenniemi ja teemana Ole kuin kotonasi. Päätapahtumat järjestetään 12.9.-18.10.2015.

Harvinaista, ettei näyttely tuota yhtään stressiä. Syynä on se, että minut valittiin mukaan "vanhoilla teoksilla"- kahdella suurella puuväripiirroksella. Tänään piti vain napata paketti työhuoneelta autoon ja viedä teokset Taidekeskus Mältinrantaan, jossa ne ovat esillä 12.9-29.9. Sanon sulle tervetuloa! Täältä näet kaikki tilat, joihin triennaali levittäytyy. Kermana bestikseni Kaija Papun Jääkaapinovigalleriat.

 

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Äh, tulipa hölmö olo. Minähän olen nähnyt nuo työt Imatran taidemuseossa ja nyt vasta yhdistin että ne ovat sinun. Hauskaa!

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

HAUSKAA! Ei oo hölmöö, eihän mulla silloin vielä edes ollut tätä blogia ja lähiaikojen postaukset ovat olleet lähinnä maalattuja eläimiä- ihan eri näköistä! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.