Runoja ja Leivontaa fitnessin tilalle!

Sairaan Ihana Sanni

Syksyllä sain kutsun maistelemaan vegaanisia pitsoja. Tekeillä oli zine-tyylinen vegaaninen keittokirja, jonka reseptit ovat Anna Kuutsan kehittelemiä ja kuvitukset Arsi Kevan piirtämiä. Menin paikalle VÄHÄN ennakkoluuloisella asenteella, koska en vain ole maistanut ravintoloissa kovin hyviä vegaanisia pitsoja. Yleensä vegaaninen pitsa pilataan viimeistään vegaanisella juustolla, joka vaan on pahaa, ja ravintoloissa täytteet ovat aina sitä samaa paprika-oliivi-sipuli, koska mitään muutahan kasviksia ei ole olemassa!

Mutta nyt olin väärässä ja voin sanoa, etten ole koskaan elämässäni syönyt yhtä ihania, erikoisia, suloisia ja himottavia pitsoja! Sain maistaa kevätpizzaa, sienipizzaa lehtikaalipestolla, kurpitsa-salvia pizzaa sekä peruna-rosmariini pizzaa- kaikkia niitä pizzoja jotka tähän lehtiseenkin päätyivät! Vein pienet pizzatuliaiset Jyrillekin (= maailman paras kokki) ja hän kommentoi Mmmmm... mmm... m... mmmmmmm.... Ihan mielettömän hyvää! Mmmm... mmmm... mmm... niin hyvää! Nämä pitsat saavat siis ihan sanattomaksi!

Yleensä keittokirjat eivät ole täydellisiä, vaikka reseptit olisivatkin hyviä niin viimeistään visuaalinen puoli ei oo kiva. Tässä kirjassa kuvitukset ovat kaikista hienoimpia ja juuri omaan makuun sopivia! Keittokirjassa on mukana reseptejä, jotka tehdään kasveista joita pidetään hyödyttöminä ja turhina. Mikään ei ärsytä ja tekee vaan mieli alkaa kokkailemaan.

Tämä ihanin lehti näki päivänvalon tänään ja sitä saa ostaa Tampereelta Laukontorin Antikvariaatista sekä laittamalla tilausta anna.kuutsa@gmail.com. Lehti maksaa 5e! Joten jos kiinnostaa eläinystävällinen ruoka ja sen tekeminen tai haluat ylipäänsä jotakin ostaa, niin nyt on se hetki!

Jokainen ruoka on paras silloin, kun se tehdään ja syödään yhdessä jonkun kanssa! - Anna Kuutsa

Kommentit

Ashwin kumar (Ei varmistettu) https://heartsgameonline.net

Such an informative post this is.I like this and share with my friends.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.