Samujin kertakäyttömekko

Sairaan Ihana Sanni

Löysin täydellisen mekon: Samujin Tetta dress. Tampereella sijaitseva liike OMB, josta sen ostin, jopa lyhensi sitä minulle kaupanpäällisiksi. Olin mekosta todella iloinen, koska minun on hankala löytää Suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita, jotka näyttäisivät kivalta ja vielä istuisivat. Otin mekosta kämäsen kännykkäkamerakuvan kaverilleni. 

Jes! Täydellinen Jyrin avajaisiin! 72% puuvillaa, loput silkkiä. Tumma, mutta materiaaliensa puolesta kevyt kesäänkin. Huomaamaton (kun en tykkää että mua kytätään) mutta tosi uuh.

Istuin bussissa 6 tuntia, kävelin kilometrin, pönötin galleriassa 2h, istuin piknikillä. En tanssinut, en juossut, en tehnyt spagaattia, en dokannut enkä sekoillut. MUTTA masennuin aivan helvetisti kun illan päätteksi huomasin mekon revenneen helmasta!!!!!

Tein reklamaation ja sain rahani takaisin. Olisin myös voinut vaihtaa mekon uuteen, mutta en uskaltanut. Se hajoaisi ihan yhtä pian. Tällainen olisi ok jos olisin ostanut zalandolta 9e mekon, mutta ostin Samujilta 260e:n mekon. Oonko mä nyt liian kriittinen kun rupes harmittamaan vai onko nykyään ihan normaalia, ettei mikään enää ole laadukasta? Vai kuuluuko tällaista mekkoa käyttää niin, että vain seisoo paikallaan? Tämäkin mekko olisi voinut pysyä ehjänä jos edessä olevaa napitusta ei olisi ollenkaan. Miksei ammattilaiset testaa tuotteitaan ennenkuin laittavat ne myyntiin? 

Kerro, jos sulla on tämä mekko ja se on pysynyt ehjänä? Miten sen teit?

p.s tykkään Samujista yhä. 

 

 

 

 

Kommentit

Sonja123 (Ei varmistettu)

Olen turhan monta kertaa lukenut Samujin laatuongelmista, ottaen huomioon tuotteiden hinnan ei maanantaikappaleisiin olisi juuri varaa.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Ai olet? Höh ja ärsyttävää. Pitää varmaan alkaa teettään ompelijalla vaatteensa jos haluaa kestävää ja kotimaista, vaikka ei sekään ole nykyään tae. Tai opetella itse kaavoittamaan ja tehdä itse: olisi paska laatu :) mutta ainakin halvempaa eikä kukaan tulisi kusetetuksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.