Viimehetken mainos: Imatran taidemuseoon!

Sairaan Ihana Sanni

Heräsin viimeyönä koirani itkuun. Puin päälleni, astuin ulos tien yli metsään ja sitten kaksi pissaa ja kakka. Palasin sänkyyn enkä saanut moneen tuntiin unta, kun rupesin miettimään teosteni kotiinkuljetusta Imatran taidemuseolta ensi viikolla. En todellakaan ole niitä sieltä autolla hakemassa ja itse ne sinne lähettäneenä tiedän, että pakkaaminen on v*ttumainen ja haastava tehtävä. Pelkään, että ne vaurioituvat matkahuollon matkassa. En ole edes vakuuttanut teoksiani, koska suoraansanottuna mikään raha ei korvaa 400 tunnin työtä. Nyt pitää hengittää ja luottaa että niiden kotimatka onnistuu hyvin!

TÄMÄN SAA JAKAA- näyttely.  SKjL:n vuosinäyttely Imatran Taidemuseossa 20.12.2014 – 31.1.2015

Olen mainostanut tätä näyttelyä huonosti. En edes päivittänyt siitä tietoa nettisivujeni News!-osioon. MUTTA VIELÄ ON REILU 3 PÄIVÄÄ AIKAA KÄYDÄ KATSOMASSA!

Tämä lehtijuttu ilmestyi Etelä-Saimaassa 20.12.2014:

Lehdet kirjoittavat usein omiaan. Kuvassa ei ole minun keittiöni vaan olohuone. Eikä kyseisessä huoneessa ole edes tehty remonttia kuvien ottamisen välissä. Enkä todellakaan ole ainoa kuvataiteilija, joka piirtää suuria puuväriteoksia (niitä vaan saisi olla enemmänkin).Tällaisilla painetuilla virheillä ei kuitenkaan ole sen suurempaa merkitystä muille kuin itselleni.

Tässä vielä teokset Jyrin kuvaamina:

Ikkuna Pohjoiseen 1, 2013, 3m x 2,3m, puuväri paperille

Ikkuna Pohjoiseen 2, 2014, 3m x 2,3m, puuväri ja lyijykynä paperille

Nämä ovat ehdottomasti vähiten iloa itselle tuottaneet työt (tekemisvaiheessa), koska piirtäminen seinään vasten seisten on todella raskasta: kädelle ei ole minkäänlaista tukea ja puuväreillä tehdessä pitää tosiaan painaa aika kovaa. Päivässä pystyi tekemään max 4 tuntia ja kärsin päivittäin pääkivusta. Joku hulluus minussa kuitenkin on, koska tekisi mieli aloittaa sarjan kolmas teos. Kannattaako tällaisia isoja teoksia tehdä joita kukaan ei osta kun ei kellään oo niin isoa kotia (eikä niin paljon rahaa!)? Vai keskitynkö söpöihin, pieniin, helposti tehtäviin ja myyviin teoksiin?

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.