Viinaa, huumeita ja väkivaltaa

Kenen biisi tuo on? ”viinaa, huuuuumeita ja väkivaltaaaa…”

Viime viikko tosiaan meni tossa flunssassa ja ei päässy reenaan olleskaan. Tämän viikon alotinki sitte tommosella oksat pois -meiningillä: jalkapäivä ja puolen tunnin aerobinen pyörällä! Kotona tehtiin vielä miekkosen kans kyykkyhaaste.. Siihen kuulu 50x sivuaskelkyykky, 50x normi kyykky ja 50x askelkyykky hypyllä. Ite sain ajaksi 6:02min, josta oon ylpeä (ees että tein koko haasteen) ja ukko veti pohjat 3:15min!! Huomenna ei sitte kävellä!

Paitsi että huomenna ois pakko kävellä, nimittäin lainaneuvotteluun.. Ollaan viimenen vuosi asuttu mun lapsuudenkodissa, minkä mun äiti omistaa. Tarkoituksena oli, että oltas vuoden vaihteessa muutettu jo omaan kotiin, mutta tässä on ollu vähän muuta ajateltavaa niin ei oo oikeen kerenny mitään asuntoa katella. Haluttais ostaa vihdoin oma koti vuosien vuokralla asumisen jälkeen, mutta meillä ei oo kovin säännöllisiä tuloja, niin lainan saaminen ei meidän tilanteessa hirveen helppoa oo. Ajatuksena oli myös, että ostettas tämä nykyinen asunto, niin ei tarvis olla heti muuttamassa, koska muuttaminen on aina niin hemmetin ressaavaa. Noh, ollaan vähän jätetty asia hautumaan, eikä olla hirveesti tehty asian eteen, mutta äskeisen puhelun jälkeen, pittää alkaa nyt oikeasti ettimään uutta kotia. 

Mun äiti on viimesen kuukauden ajan vähän hiillostanu meitä lainan hakemisen tai vuokra-asunnon löytämisen suhteen.. Oon sitten hangotellu vastaan, ku tuo terapeuttikin kehottanu vaan keskittymään tähän päivään, eikä ressaamaan tulevaisuudesta. Nyt sitten selvisi, että miksi äidillä on niin kiire… Äidin nykyisellä miehellä on alkoholiongelma ja hän käyttäytyy agressiivisesti humalassa.. Viiniä menee kuulemma 6-9litraa viikossa. Tämä tuli mulle aivan shokkina, koska oon ollu niin onnellinen äidin puolesta, kun löytänyt vihdoin hyvän miehen! Mies on politiikassa aktiivisesti mukana, kaupungin hallituksessa ja erityiskoulun rehtori! Eli paperilla tosi hyvä mies. En oo ikinä nähny häntä humalassa, joten tää on enemmänki ku yllätys.

Nyt meillä on sitten oikea syy lähteä tästä asunnosta äkkiä pois, että äiti pääsee pois väkivaltaisesta suhteesta ja muuttamaan takas kotiin. 

Helvetti että vituttaa (anteeksi sanavalinta) äitin puolesta! Miks se ei vois löytää hyvää miestä ja olla vaan onnellinen! Mun äiti ja isä eros yli kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen äitillä on ollu kaks pidempää suhdetta, mistä ensimmäisessä mies oli hullu narsisti ja juoppo ja nyt ukko, kellä on taas ongelmia viinan kans.. Ei oo reilua elämä..

Miksi miehet on niin perseestä?

puheenaiheet syvallista ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *