Selvästi hyvä päivä!

Aamulla annoin itselleni luvan sulkea puhelimen herätyskellon ja jatkaa unia vielä tunnin verran. Aiemmin mainitsemani pulu siellä taas ikkunan takana häiriköi, tai ainakin siis kovin yritti, mutta jostain syystä sain nukuttua pisimpään koko täälläolo aikana, jopa kymmeneen! Enkä siis herännyt pulun serenadiin, tai Aapelin kiljahduksiin oven takana kuten yleensä. 

Kunnolla herättyä ja noustuani aamupalalle muun perheen seuraksi saan tekstiviestin Anniinalta; hänelle on noussut kuume eikä pysty lähtemään ennalta sovitulle retkellemme Brysselin antiikkimarkkinoille. Jostain syystä viesti ei harmita yhtään. Pikemminkin huokaisen helpotuksesta kun ei tarvitsekaan alkaa ’ehostamaan itseään’ heti aamusta. Aamupäivän datailemme ja hörpimme teetä/kahvia saman pöydän ääressä, ihanan kiireettömästi. Olisipa joka sunnuntai-aamu samanlainen!

Puolen päivän aikoihin jatkuva istuskelu alkaa kyllästyttää ja päätän laittaa viestiä Jaminalle, toiselle aupair-tuttavuudelle. Ehdotan hölkkälenkkiä puistossa, mistä meille on täälläolo aikana kehkeytynyt oikeastaan jo lähes tapa. Jostain syystä hetken päästä löydän itseni kuitenkin istumasta kahvila Paul:ssa ja hörppimästä kuumaa kaakaota. Ja otettiinhan me sitten pienet leivoksen tapaisetkin kaakaoiden seuraksi 🙂 Piristävän päiväkahvittelun jälkeen suuntaan takaisin kotiin, kirjoitan muutamat postikortit VIIMEIN valmiiksi ja käyn heittämässä ne postin laatikkoon. Tehokasta!

Pian onkin päivällisen vuoro. Lounaaksi söimme oikeastaan vain edellisen päivän jäännöksiä, joten jännäilen mitä hyvää on luvassa.. Ja positiivisesti yllätynkin, koska keittiöstä omaan huoneeseen saakka leijailee ihan älyttömän hyvä tuoksu! Intialaista pataa täysjyväriisin ja tulisemman majoneesin kanssa, sekä tuoretta siemenleipää…nam! 

Kaiken mussuttelun ja puputtamisen jälkeen suuntaan hölkkälenkille. Askel nousee oudonkin keveästi ja lähes huomaamatta oonkin pian kiertänyt puiston ympäri kolmesti, tehden sen 7,5km yhteensä. Voittajaolo!! Illalla laitan itselle vielä höyryävän kuuman kylvyn, ja päähän ’vanilla’-säväyttävän hoitoaineen. Iltapalaksi kiiwiä,mysliä ja rahkaa sekä valtava kuppi teetä. Samassa muistankin että oman huoneen työpöydän laatikossa odottelee pari konvehtia jotka jäivät perjantain herkkuähkyltä syömättä…

Perfect day!! 🙂 

 

suhteet oma-elama hopsoa matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *