Surkeiden sattumusten sarja

Aina asiat eivät mene suunnitelmien, saatikka toiveiden mukaisesti.

LENTO – Kaukaa viisaana varasin kahdesta vaihtoehdosta hieman kalliimman lennon, jotta olisin perillä aamusta ja selviäisin ummikkona ulkomailla. Noh, lensin iltalennolla Helsinkiin ja vietin rohkeana maailmanmatkaajana yön lentokentällä ja aamukuuden lento siirtyikin ilta seitsemään. Vietin siis päivän nukkuen univelkoja lentokentän unikapseleissa (suosittelen).

KÄNNYKKÄ – ”Kaikki Espanjassa on kovaa, varsinkin lattiat”. Puhelimeni on ottanut ennenkin osumaa ilman näkyvää jälkeä, joten en hetkahtanut sen tippuessa lattialle. Lattia oli kuitenkin espanjalaisittain kiveä ja säröhän siitä tuli. Onneksi on matkavakuutus, mutta kuvaamiset jäävät hieman vähemmälle, sillä kännykkä ei enää käynnistynyt ja jouduin hommaamaan varapuhelimen tilalle. Tästä opin, että pitkälle matkalle herätyskellon ottaminen on suotavaa, mutta että tietokoneeltakin löytyy herätyskello-toiminto. Huomasin myös sen, ettei herätyskelloja myydä yöllä missään.

KÄMPPÄ – Täällä huomaa, että asukkaita on ollut ennen minua. Kaapeista löytyy kaikenlaista roinaa ja roskaa. Kamalin on ehkä tv-tasossa oleva astiakaappi, jossa haisee tupakka ja jonka jokainen astia vaikuttaa tuhkakupilta. Kaapista löytyy myös edellisen asukkaan runo/kirjoitus, jonka löytäessäni mielikuvitus lähti laukkaamaan ehkä liiankin kovaa. Onneksi siinä oli vain pohdittu elämää, eikä se sisältänyt mitään ”Palaan vielä”- juttuja. Inhottavaa on myös, että kämpässä on kävelty kengät jalassa ja hiekkaa oli jo valmiiksi kaikkialla. Myös makaroneja löytyi yllättävän paljon pitkin kämppää.

PARVEKKEEN OVI – Tämä on niin hauska, että ansaitsee erillisen osion. Parvekkeen ovi oli siis tänne tullessani rikki niin, ettei ovi auennut kuin ulkoapäin. Kuljin siis alkuajan parvekkeelle kiipeämällä sinne makuuhuoneen ikkunasta. Koska kämppä oli edellisen loppusiivouksen jälkeen vielä sotkuinen, niin siivoaja tuli käymään uudestaan ja kommunikoidessani hänen kanssaan google translatorin avulla sain selville, että oven sai myös auki avaamalla oven keittiön ikkunan kautta. Siivooja oli kovin viihdyttynyt, kun kerroin hyppineeni parvekkeelle ikkunan kautta ja niin oli supermukava englantilainen korjaaja, joka kävi vaihtamassa oveen uuden lukon. Ensimmäisen korjauskerran jälkeen ovi jäi siihen uskoon, että se ei enää pysynyt kiinni, vaan levähti itsestään auki. Parvekkeelle pomppimisesta tuli jo melkein tapa, joten laiskuudessani levitän pyykit yhä parvekkeelle ikkunan kautta.

20160524_213233.jpg

20160501_212538.jpg

Saludos, Riina

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *