Siivous ja parisuhde, osa 2: empiiriset testit

Tänä keväänä olemme tehneet kotona yllättävän monta siivoukseen liittyvää testiä. Ensimmäisen empiirisen kokeen teimme siitä, kuinka kauan kestäisi, ennen kuin mies huomaa likaisen lavuaarin ja tekee asialle jotakin. KAUAN. Tarkalleen ottaen kolme viikkoa. Tätä pidemmälle koetta ei valitettavasti voitu jatkaa. Kolmen viikon kohdalla insinööri kommentoi, että näyttääpä lavuaari likaiselta, muttei tehnyt asialle mitään.

Seuraavat kaksi testiä liittyivät keittiöön. Kuinka kauan kestää, että insinööri pyyhkii keittiönpöydän tai -tasot oma-aloitteisesti. Lopputulos: liian kauan. Toinen keittiötesti koski tiskikoneen tyhjentämistä: milloin tiskikoneen tyhjentää parisuhteen toinen osapuoli. Lopputulos: Niin kauan, että pöydälle ei mahtunut enempää likaisia astioita.

Varsin mielenkiintoista olisi tehdä vastaavanlainen testi imuroinnista. Valitettavasti pölynmäärän kertymistä tai sitä koska toinen tarttuisi imuriin, ei ole voinut edes testata, koska testi kestäisi aivan uskomattoman monia viikkoja. Insinööri ei todellakaan näe missään mitään imuroitavaa. Tai näkee kyllä, mutta kokemuksemme mukaan tähän testiin ei omat hermot riitä.

Ainoa asia millä saa insinöörin edes puolittain innostumaan siivouksesta on, kun puhutaan siitä, olisikohan robotti-imuri hyvä sijoitus. Ajoittain insinööri myös ehdottaa, voisiko kotiin palkata siivoojan. Tämäkään ei olisi huono vaihtoehto, jos olisi suuremmat tulot. Olemmekin ehdottaneet kumpikin tahoillamme, jospa insinööri maksaisikin meille esimerkiksi 120e/siivouskerta. Tähän ei kuitenkaan olla vielä suostuttu.

A&M

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *