Penis – ratkaisu jokaiseen ongelmaan?

Minä: ”Kauhea flunssa, yyh yyh.”

 

Joku miespuolinen henkilö: ”Nuha lähtee nussimalla. Tuunko panee sua?”

 

 

 

Minä: ”Tosi raskas työpäivä takana. Olen todella väsynyt.”

 

Joku miespuolinen henkilö: ”Tiedän mikä auttais.. Tuunko panee sua?”

 

 

 

Minä: ”Menkat, rahat loppu, ja riideltiin kaverin kaa.”

 

Joku miespuolinen henkilö: ”Kyllä se siitä. Tuunko panee sua?”

 

 

 

Minä: ”Mummi kuoli, frendi ajoi ojaan, työpaikka syttyi tuleen ja kissallani todettiin syöpä.”

 

Joku miespuolinen henkilö: ”Voi voi. Tuunko panee sua?”

 

 

Onko kukaan muu huomannut, että erittäin moni mies luulee, että kaikki murheet ja vaivat ovat hoidettavissa peniksellä? Ei ole väliä onko kyseessä kesäflunssa tai maailman nälänhätä, kyrpä on ongelman ratkaisu!

 

Jotain, mitä varsinkin aina ollaan parantamassa munalla, on naisten huonotuulisuus. Ja huonotuulisuudella yleensä viitataan naisiin, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä eivätkä katsele mitään paskaa, feministejä tai niin sanottuja kukkahattutätejä. Mimmi, joka ei aina ole sellainen hiljainen hissukka vaan välillä karjaisee, on vain munan puutteessa. ”Ämmä ei ole saanut melaa, siksi se riehuu.” Kun mies taas sanoo mielipiteensä, on tyyppi vahva ja hyvä jätkä, eikä kukaan huutele, että jaahas, kundi varmaan pimpin tarpeessa kun ei hyssyttele.

 

Minäkin olen eräiden mielestä takakireä akka, joka tarvitsee seksiä, kun kirjoitan tällaisen postauksen. Tosiasia on kuitenkin se, että saan sitä penistä niin paljon kuin haluan, eikä se vielä tähän päivään mennessä ole yhtään murhettani ratkonut. Seksi on kivaa ja RAKASTAN KYRPÄÄ! Mutta ei se ole vastaus minun tai maailman ongelmiin.

 

Toki ymmärrän, että eräät heittävät läppää, ja toiset tietävät, että ei se mimmi munaa halua, mutta ei ole mitään hävittävää, kaikki keinot käyttöön, a man’s got to do what a man’s got to do ja niin edelleen. Mutta silti. Ovatkohan nämä miehet ikinä ajatelleet, että jos tarjoavat sitruunateetä flunssaiselle, tai olkapäätä surulliselle, sitä seksiäkin voi irrota helpommin? Elävätköhän he oikeasti siinä illuusiossa, että heidän maagisella taikasauvallaan parannetaan kaikki kupasta kasvihuoneilmiöön? Vai onko tähän niinkin simppeli vastaus, että kaikki tällaisen penistä tarjoavan heteromiehen murheet voi ratkoa römpsällä, joten hänkin sitten hyvää hyvyyttään uskoo, että mela pelastaa naisen elämän?

 

Onko muilla naisilla samoja kokemuksia? Reagoivatko miehet jokaiseen ongelmaasi tarjoamalla munaa?

 

 

 

 

 

Kommentit (9)
 1. [[{”fid”:”794080″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”618″,”width”:”700″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  Tää toimii ainakin mulle 😀

  1. Hah, aivan huikeeta! Toimii täälläkin.

 2. Mun exä tarjous useasti ratkaisukseksi seksiä kaikkeen mun vaivoihin oli mikä vaan tyyliin hänen mielestään seksi oli yleinen lääke kaikkeen joka jotenkin taikaiskusta parantaa vaivan kun vaivan 😀

  1. Toivottavasti eksäsi ei työskennellyt lääkärinä. Mullekin yksi eksä aina yritti esittää, että suihinottaminen varmasti parantaa kurkkukivun. 

   1. Ei sentään toiminut lääkärinä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *