Bonjour Paris

paris_0.jpg

Olen hurjan innoissani, lähden nimittäin ylihuomenna, keskiviikkona viikoksi Pariisiin! Reissuun lähden työharjoittelupaikkani kanssa Maison & Objet– messuille näytteilleasettajaksi. Kyseessä on siis Pariisin älyttömän suuret huonekalumessut. Luvassa kahdeksan hallia ja pitkiä päiviä messuhallissa. En malta odottaa, että pääsen fiilistelemään suloisia pikku kahviloita ja Pariisin keskustan sykettä! Olen käynyt Pariisissa kerran kun olin 7-vuotias. Siltä reissulta jäi eväiksi Eiffel-torni ja auton oven väliin jäänyt sormi sekä perinteiset Marilynit keskellä Pariisin katua. Tältä kerralta odotan jotain ihan muuta! Kamera lähtee totta kai mukaan ja yritän räpsiä mahdollisimman paljon kuvia sekä Pariisista kaupunkina, että messujen uutuuksista, jotta tekin pääsette näkemään matkan antia. Harmittaa vaan kauheasti, että iPhoneni on vielä korjattavana, enkä saa siis Instagramia käyttööni reissun aikana. Saan puhelimeni minun tuurillani korjauksesta torstaina. Mutta se on liian myöhäistä. Uskon silti, että tulen nauttimaan reissusta suunnattoman paljon! 

Vinkkejä Pariisiin? Must see/ do- juttuja?

 Ehkäpä tämä video on hyvä muistutus, että puhelimen ei kuuluisi hallita elämäämme.

//www.youtube.com/embed/OINa46HeWg8

Kuva

Kommentit (5)
  1. Siis puhelimelle se sähkövyö..

  2. Musta ois kiva, jos saisin semmosen Ikean laatikko pöydän tuohon M kohtaan missä pidetään kenkiä, semmonen syvennys olohuoneen seinässä, ni sit siihen päälle vois kerätä kaikkia koreja ja purnukoita ja laittaa semmosen puhelinkorin. Täällä ei onneks kauheesti oo seurassa sitä puhelimen rävellystä niinku Suomessa. Tietty riippuu seurasta. Mua ÄRSYTTÄÄ ku ihmiset vaan töllöttää kännyköitään ku ollaan esim syömässä. Voi ne kuvat postata instagramiin yms. sitte myöhemminki ku on kotona ja tuskin se Facebookin news feed mikskään muuttuu parissa tunnissa. M on alkanu pelata Clash of Clansia nyt ku _sai_ilmaseks_ omppupuhelimen ja se on koko ajan naama kiinni puhelimessa. Vois jonku siveyssähkövyön kehitellä että se aktivoituu tiettyinä aikoina ja antaa sähköiskuja jos koskee. Ps. Kuvia Pariisista?

    1. Kuvia Pariisista tulee kunhan kerkeen käydä ne läpi! Tai taitaa kyllä enemmänkin messuilta kuvia, kun tuo kaupunkipuoli jäi valitettavan paitsioon 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *