DIY: Viskisaippua

DSC_1518-001.JPG

Meillä on ihan trendien aallonharjalla ratsastava saippuapullo, sillä eräs ilta puuhastelin meille sellaisen. Poikaystäväni oli jo pidemmän aikaa höpissyt Jack Daniel’s –saippuapullosta kun meillähän on jo yksi sellainen pullo kynttilänjalkana. Odottelin aikani, että hän (ystävineen) tyhjentäisi pullon lopputirat. Eipä se pullo minnekään tyhjentynyt, niin otin oikeuden omiin käsiini ja kumosin loput viskit kurkustani alas. Viiiitsi vitsi. En siedä viskiä yhtään, joten tyhjensin pullon pohjat toiseen pulloon ja kuurasin viskipullon kunnolla. Suurin ongelma uuden saippuapullon kanssa oli löytää tarpeeksi pitkä saippuapumppu 700ml:n pulloon. Olin säästänyt vanhasta saippuapullosta pumpun ja tomerana tyttönä jatkoin pullon putkea mustalla pillillä, tosin en tiennyt toimisiko tällainen järjestely. Seuraava ongelma oli löytää oikean väristä saippuaa, sen kun piti olla viskin väristä. Löysin mielestäni melko hyvän väristä saippuaa ja onneksi pääsuunnittelija oli kanssani vähintäänkin samaa mieltä. Jesh! Siispä pumpun ja pullon tuunaukseen ja pumppua testaamaan. Ja tiedättekö, sehän toimii (melkein liiankin hyvin, niin ei kannata ihan täysiä pumpata)! Mun mielestä tosta tuli ihan hauska, meidän kylppäri kun muutenkaan ei ole ihan sieltä vakavimmasta päästä. Ideahan tähän lähti, mistäs muualtakaan kuin Pinterestistä. Ihan lempparein kaikista nettisivuista kun on inspistä tai jotakin ohjetta vailla! Tuolta kävin mm. tänään viimeksi katsomassa ohjetta yksinkertaiseen, mutta kätevään CD-koteloon. Askartelin iskälle sunnuntaita silmällä pitäen… Äiti oot sit ihan shhhh.

Ja hei, tollanen saippuapullo voisi sunnuntaina olla iseillekin ihan mieluisa lahja? Vai onko jotain muuta mielessä? Saa kertoa, koska iskälle on aina kauhean vaikeaa keksiä lahjaa ja ideoita otetaan aina vastaan. Tosin tänä vuonna luulen onnistuneeni aika hyvin!

Ps. Dymo on ihan paras (Clas Ohlson 10,50€)!

kortti.jpg

Mitä tunteita meidän saippuapullo herättää? Onko ihan redneckiä?

Kommentit (7)
 1. Hei mielenkiinnosta kyselen, että mitäs saippuaa tuohon käytit? 🙂 Mulla on kaksi tyhjää pulloa kotona ja ajattelin joululahjaksi tehdä ja antaa… Pumput ja saippua vain puuttuu! Mistä saippuapullosta oot saanut pumput? En viittisi mitään hirmukallista saippuapulloa ostaa pelkän pumpun takia, kun jäisi sitten se pullo käyttämättä :<

  1. Moikka Jelena,

   käytin tähän jotakin ihan perussaippuapumpun pumppua (siis sellaista kaupan kertakäyttösaippuapullon pumppua), jota jatkoin tarpeeksi pitkäksi mustalla, paksulla pillillä. Kiinnitin pillin pumpun putken ylös, tyveen eristysteipillä. Eli pumpun putki menee pillin sisälle.

   Saippuana oli aluksi tuollaista kirkkaampaa oranssia saippuaa. Oisko ollut joku mango. Laitoin pari purkkia. Se oli jotakin hieman tyyriimpää, niin nykyään käytän ihan perussaippuaa, joku hedelmäsekoitus. Tää myöhäisempi on Motonetista, sellainen kolmen litran täyttöpakkaus. Oransseja saippuoita löytyi yllättävän hankalasti. Tai ainakin just oikean väristä.

 2. Meillä on jägermeisterpullosta tehty saippua- ja rasvapurkit:D

  1. Jekkupullo on kyllä toinen, missä on kiva etiketti ja hyvän mallinen pullo 🙂 Hyvä te!! 

   1. Ja sisällä voi olla minkäväristä saippuaa vaan, kun se ei näy läpi 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *