Harmoninen yöpöytä

4.jpg

Kevät tuntuu painavan kauheaa vauhtia eteenpäin! Vaikka aamut ja illat ovat valoisampia sekä päivät pidempiä, tuntuu ettei aika vain tahdo riittää ja kaikki toteutukset ovat jatkuvasti jäljessä suunnitelmista. Ja tuntuu, että vähän väliä on viikonloppu, mistä tosin en ole yhtään pahoillani. Valoisuus on saanut ainakin minut jälleen paljon pirteämmäksi ja täyteen energiaa. Olen jatkuvasti menossa ja kone jää työpäivän jälkeen paitsioon. Vielä kun unohtaisin kännykän jatkuvan ränkläämisen…

Aina valoa ja kevään ihanuutta ei riitä joka päivälle. Eräänä sateisena ja synkkänä iltana, kun valoa ei juuri ollut, tartuin härkää sarvista ja lähdin yöpöytämetsälle. Annoin jokunen aika sitten pois punaisen tikashyllyn makuuhuoneestamme ja kaipasimme tilalle kunnollista yöpöytää. Tarkoituksena oli löytää laatikollinen, mutta suhteellisen pieni ja edukas yöpöytä. Kävin katsastamassa Kontin tarjonnan sekä pari muuta liikettä, mutta jälleen kerran vastaus löytyi Ikeasta. Sama vanha (ja tylsä) virsi. Olin katsellut jo aiemmin Trysil-yöpöytää, mutta musta-tummanruskeana. Se tuntui liian synkältä ja möhkälemäiseltä. Kun törmäsin tähän valkoiseen versioon, tiesin sopivan osuneen kohdalle. Nappasin, tai no oikeastaan raahasin 11 kiloisen paketin kotiin ja kätevänä emäntänä kokosin pöydän vielä samana iltana kasaan. Olen perheemme kokoajamestari mitä tulee Ikean kalusteisiin. Olen koonnut kaikki minun, poikaystäväni ja veljeni Ikea-kalusteet. Kun asuin vielä vanhemmillani, kokosin myös silloin kaikki kalusteet, jotka hommasimme tuosta ruotsalaisesta huonekalujätistä.

1.JPG

2.jpg

Pöytä on MDF-levyä ja kerää aivan tarpeettoman herkästi pölyä itseensä, mutta muuten olen harvinaisen tyytyväinen pöytään. Laatikko on juuri passelin korkuinen säilömään sisäänsä purkkeja ja purnukoita pitäen pöydän päällisen rauhallisena ja siistinä. Välikkö on toistaiseksi vielä pysynyt tyhjillään ja siistinä, mutta veikkaan, että muutama sisustuslehti ja joku hyvä kirja muuttavat siihen hyvinkin nopealla aikataululla asustelemaan. Ostin eilen ison nipun neilikoita kuuden euron hintaan ja ripottelin kukkasia pieniin eriin ympäri asuntoa, asettelin yhden nipun myös yöpöydälleni. Näin kevätfiilis on vesisateestakin huolimatta taattu!

Harmony on my Trysil nightstand.

Kommentit (2)
  1. Kivan näköstä, ja söpöt puupurkit!

    1. Näin ajanhermolla vastaan 5 kk myöhässä. Kiitos! Tuo jossa on metallia, on äitini peruja, vanha korurasia. Ja toinen on minun itse tekemäni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *