Helppo pöydän tuunaus

Meillä on olohuoneessa eurolavoista itse tekemämme sohvapöytä. Nikkaroinnin jälkeen hommasimme pöydälle vielä karkaistun lasilevyn estämään pikkutavaroiden tippumisen raoista ja jotta puhtaanapito olisi helpompaa. Tavaroiden tippumista lasi onkin estänyt hyvin, puhtaanapito sen sijaan on tuntunut olevan pienoinen ongelma. Lasi on usein täynnä juomalaseista jääneitä rinkuloita. Meillä on lasinalusia pöydän yhdessä välikössä helposti otettavissa, mutta silti se tuntuu olevan hyvin usein ylitsepääsemättömän vaikeaa käyttää niitä. Eilen otin härkää sarvista ja raapustin maalitussilla ohjeistavan tekstin lasin pintaan. Kivaa pikku twistiä sisustukseen ja hermoja säästävää kun ei tarvitse jatkuvasti pyyhkiä rinkuloita pois lasin pinnasta. 

DSC_1522.JPG

DSC_1521.JPG

DSC_1520.JPG

DSC_1523.JPG

Katsotaan kuinka pitkään pikkuohjeistukseni toimii arkielämässä. Ainakin teksti noteerattiin heti ja sitä noudatettiin koko eilisilta. Ja onhan tuo nyt hauska yksityiskohta vaikka ei aina menisikään ihan käytäntöön saakka. Olen totaalisen ihastunut tuohon Granitista ostamaani maalitussiin. Peiliin kirjoittelin jo heti tussin hankinnan jälkeen pienen muistutuksen. Sen jälkeen olen kirjoitellut mm. parvekkeen oveen tekstejä, ne olen kuitenkin pyyhkinyt jo pois. Ehkäpä innostun koristelemaan ikkunoita taas kun saadaan kevään pakollinen paha, ikkunoiden pesu pois agendasta.

Joko sinä olet kokeillut tällaista tussia?

Kommentit (7)
  1. Ihana idea! Minullakin on askartelukaupasta ostettu maalitussi, mutta eipä ole tullut mieleen hyödyntää sitä noin!

    1. Ja eikun kirjoittelemaan! Minun pitäisikin uusia meidän pöydän teksti kun on päässyt naarmuuntumaan, onneksi on helppoa!

  2. Ihana idea ja hieno pöytä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *