Hyllykön muodonmuutos

Polkaistaanpas viimeinen lomaviikko käyntiin tuosta noin. Viime viikko meni helteistä huolimatta aika pitkälti sisätiloissa tuulettimen hyrrätessä, kun tyhjensin kaappeja, järjestelin tavaroita ja tein huonekaluille pieniä muutostöitä. Vaatehuoneemme on ollut jo pidemmän aikaa niin täynnä tavaraa, ettei sieltä ole löytänyt mitään. Niinpä tartuin vihdoin härkää sarvista ja kävin tavaroita läpi (paperiroskaakin osaa kertyä kummasti!) ja järjestelin kaikki fiksuun järjestykseen. Siivous- ja järjestyskärpäsen iskettyä päätin vihdoin ja viimein toteuttaa myös kauan miettimäni DIY-projektin kylppärin puolelta.

1.JPG

3.jpg

4.jpg

Olen muutama vuosi sitten ostanut ensimmäiseen omaan asuntooni hätähankintana punotun hyllykön kylppärin pientavaroille. Hyllykkö on muuten ajanut tehtäväänsä paremmin kuin hyvin, mutta sattui vain olemaan rumahkon värinen ja sisäpussit koristeltu ah, niin ihanilla kukkakirjonnoilla. Ihmeen kauan kestin sitäkin ilmestystä, mutta nyt tuli mitta täyteen ja päätin maalata koko komeuden valkoiseksi ja ommella sisäpussit ajattomasta raitakankaasta. Mätsää kivemmin kylppärin valkoisiin kiintokalusteisiin ja mustavalkoiseen suihkuverhoon. Nopea ja helppo projekti, joka vain antoi odotuttaa itseään aivan liian kauan.

2.JPG

5.jpg

Mitenkäs uusittu hyllykkö istuu sinun mielestäsi tuonne kylppäriin?

Kommentit (6)
 1. Niin kuin vanhassa maalimainoksessakin sanotaan; maalia pintaan niin vanhakin nuortuu. Pitäisiköhän kokeilla 😉

 2. Paljon parempi!!! Olet onnistunut jälleen! Mulla on muutama pärekori, jotka olis tarkotus maalata… Nyt tiedän, että ne onnistuu 😉

  1. No ihan samaa mieltä, nyt vaan harmittaa, että odotin tosiaan näin pitkään ennen kuin ryhdyin tuumasta toimeen 🙂 anna mennä vaan pärekorien kanssa! Maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan.

   1. Maali on toooosi hyvä juttu! Mulla on työn alla pari projektia, joihin liitty valkoinen maali todella suuresti 🙂

    Aina voi jossitella, mutta onneksi nyt vihdoin teit sen! 🙂 Miten se menee, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, eiks je?? Hihihi!

    1. No niinpä, niinhän se menee 🙂 oi, ei kun vaan pensseli heilumaa, mä jo odottelen lopputulosta!

     1. Jeps juurikin näin! ja kunhan tulee valmista, niin laitan tännekin kuvia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *