Jaloa metallia

Olin syyskuun alussa Pariisin Maison & Objet 2013 -messuilla työharjoittelun saralta näytteilleasettajana. Onneksi työpäivien lomassa pääsin kiertelemään myös näitä isoja messuja. Kierrellessäni messuhalleja huomasin, että kupari porskuttaa yhä vahvana sisustuspuolella. Vielä ainakaan ei näy kyllästymisen merkkejä tältä saralta. Itsekin pidän kovasti kuparin värisistä esineistä, pieninä piristysruiskeina kodin sisustuksessa. Toivottavasti tämä trendi pysyy pinnalla, tai edes ajattoman tyylikkäänä vielä pidemmän aikaa.

DSC_1332.jpg

DSC_1238.jpg

&traditionin valaisin sekä tuoli

DSC_1301.jpg

DSC_1302.jpg

DSC_1307.jpg

Tykkään näistä kuvista eniten ehkä yllättävästäkin väriyhdistelmästä, kuparin ja syvän turkoosin liitto. Ja onhan noi kuparin sävyiset aterimet melko makeat.

Löytyikö näistä jotain sinun suosikkia? Vai onko kupari jo ihan passé?

Kommentit (4)
  1. Mä kanssa lämpesin ehdottomasti tolle kylppärille ->  I H A N A!! Mä niin rakastan turkoosia ja toi kupari tulee kyllä niin edukseen sen rinnalla..

    Itse olen kanssa ollut ehdoton hopea fani, mutta tässä viime aikoina olen innostunut kullasta.. Ja musta se on erityisen ihanaa, kun nykyään voi ihan huolletta sekottaa vaatteissa ja asusteissa yms. kultaa ja hopea ja valkokultaa ja ja ja ja 🙂

     

    1. Toi turkoosi kyllä korostaa kuparia kivasti 🙂 Ja metallien sekoitus on musta kans tosi kivaa. Onneks enää ei olla niin tarkkoja, että on vaan joko kultaa tai hopeaa tms. Itse ainakin laitan kaikki sekaisin!

  2. Tuo kylpyhuone näytti jotenkin ihan erityisen hyvältä! Itse olen enemmän kullan vannoutunut fani ja hopea varsinkin kylpyhuoneissa on minusta vain todella tylsä.. Kuparissa on jotain ihanan lämmintä. 🙂

    1. Kiitos kommentistasi 🙂 Itse olen myös ruvennut lämpiämään kullalle enemmän. Koruissa elän edelleen hopeakautta, mutta muuten kullan ja kuparin lämpimät sävyt miellyttävät enemmän. Totta, että hopean sävyt ovat kylpyhuoneissa vähän, noh, tylsiä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *