Maailman parasta

Viime viikonloppu oli ihana. Ihanin pitkään aikaan. Tämmöistä olen kaivannut viimeiset kymmenen vuotta. Viikonloppu metsässä, teltassa nukkuen. Hengen heimolaisia ja luonto ympärilläni. Vai mitä sanotte tämmöisestä kombosta: 1600 sielunsisarta, ilmapallomeri, yhteislaulua, kynttilämeri, lavatanssit ja ysäridisko keskellä korpea, kuutamomelonta täyden kuun valaistessa järveä, revontulet ja kymmeniä nuotiopiirejä. Aika täydellistä sanoisin. Ja sitä se oli. Tätä on partio. Tärkein ja hienoin harrastukseni. 

Ilmapallot.JPG

Kynttilat.JPG

Huivit.jpg

Nuotio.JPG

Kanken.jpg

Kahvila.JPG

Puut.JPG

Ei hullumman näköistä vai mitä? Tätä oli Johtajatulet 2015. Suomen suurin johtajuusseminaari metsässä. Tapasin paljon pitkänlinjan partiolaisia sekä keltanokkia, aikuisia kaikki. Vinkkivitosena voin kertoa, että moni partiolippukunta aloittelee jälleen uutta toimintakauttaan ja aikuiset ovat tervetulleita lasten tavoin aloittamaan uuden, mahtavan harrastuksen.
 

Oletko valmis?

suhteet ystavat-ja-perhe mieli uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (2)
  1. Mitä jos haluaisi käydä joskus aikuispartiolaisten kanssa vaelluksella tai pyörä- tai hiihtovaelluksella, tai vaikka sienimetsässä, mutta ei yhtään diggaa siitä muusta partiomeiningistä?

    t. viimeksi teini-ikäisenä partiossa

    1. Ihan varmasti onnistuu! Otat vaan yhteyttä johonkin lähistöllä olevaan lippukuntaan ja kysele mahdollisuuksista. Nämä johtajatuletkin oli avoimet myös ei-vielä-partiolaisille (evp). Partiossa on nyt panostettu paljon evp-juttuihin ja muutenkin avoimempaa menoa. Partiokisoihin saa joissain piireissä osallistua, vaikkei partiolainen olisikaan. Eli rohkeasti vaan kyselemään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *