Merellinen hääkortti

Ajastin teille tämän kirjoituksen liittyen häihin, joissa juuri olen juhlimassa. Saimme pari kuukautta sitten kutsun häihin, joiden teemana on merihenkisyys ja luonnollisesti navy blue, laivaston sininen. Näiden pohjalta lähdin suunnittelemaan hääparille korttia. Hääkutsu toimi tietysti hyvänä inspiraation alkulähteenä ja saneli värimaailman korttiin. Halusin hääparin näkevän, että olen ajatellut heitä korttia tehdessäni. Pinterest toimi mahtavana apuna luovuuden jumittaessa ja löysinkin paljon erilaisia ideoita korttiin. Päätettyäni millaisen kortin tekisin, lähdin alakerran askartelukauppaan hakemaan korttiin tarvittavia kartonkeja. Kauppaan päästyäni suunnitelmani heittivät häränpyllyä, kun pääsin pläräämään läpi tarjolla olevia toinen toistaan ihanempia kartonkeja ja muita tykötarpeita. Ostin mututuntumalla muutamia kartonkeja ja vasta kotona ollessani mietin, mitä tekisin. Heitin aiemmat ideani romukoppaan ja heitin päästäni aivan jotain muuta kuin olin alunperin ajatellut.

3.JPG

2.JPG

Tällainen merihenkinen kortti siitä sitten loppujen lopuksi syntyi. Mielestäni kortti onnistui aika kivasti ja varsinkin hääparin tuntien, tämä lopullinen versio peittoaa sata-nolla aiemmat sydänsuunnitelmani. Kortti mätsää vielä varsin mukavasti häälahjaan, mikä olikin yksi kriteerini korttia suunnittellessani. Häälahjasta ja sen paketoinnista huikkaan teille kunhan olemme palautuneet hääjuhlinnoista.

1.jpg

Löytyykö lukijoista tämän kesän häävieraita tai hääpareja? Millaisia hääkortteja te olette antaneet tai saaneet?

Kommentit (2)
  1. lena / london and beyond
    21.7.2014, 19:26

    Sulla on Sanna kyllä homma hanskassa näiden korttien kanssa, tuo on aivan ihana 🙂 Mulla on niin peukalo keskellä kämmentä ettei tosikaan…

    1. Hei kiitti Leena! 🙂 Jääny kaiken maailman askartelut sun muut näpräilyt ihan taka-alalle viime vuosina, mutta nyt kevään ja kesän juhlien varjolla oon koittanu vähän ryhdistäytyä..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *