Mieltymykset muuttuu- niin minäkin?

pöytä.jpg

Olen huomannut lähiaikoina, että vaikka tyylini ja mieltymykseni ovat pysyneet suurin piirtein samoina vuodesta toiseen, on muutosta silti tapahtunut. Kai tämä on ihan ok, olenhan astunut (astumassa?) aikuisuuteen tässä lähivuosina. Suurimmaksi osaksi huomaan tämän tahdostani pelkistää asioita ja tavaroita. Ennen olin oikea hamsteri, olen sitä kyllä edelleen, mutta nykyään sentään pyrin karsimaan tavaroita. Ja mikä tärkein, huomaan kuinka pystyn hengittämään paremmin ja rennommin, kun ympärilläni on tilaa ja avaruutta. Sama pätee myös pukeutumiseen ja olemiseen ylipäätänsä. Ennen suosin hyvinkin värikkäitä ja ehkä jopa sekametelisoppamaisia vaatteita, nykyään huomaan yhä useammin tarttuvani pelkistettyyn tai hyvinkin graafiseen vaatteeseen. Printtipaidat ei enää sytytä niin kuin männä vuosina. Itseasiassa se mikä minut herätti tähän pohdiskeluun, oli kun selailin Pinterestistäni pinnaamiani juttuja, ja huomasin etten enää hypetäkään tummaa puuta, vaan vaaleaa, rouheaa menoa. Muistan vielä pari vuotta sitten miettineeni, että haluan unelmieni taloon lähestulkoon kaiken puisen tummana. Sytyn edelleen lämpimän tummalle puulattialle, mutta silti sytyn yhä enemmän ja enemmän vaaleammille sävyille. EI, tämä ei tarkoita kokovalkoista meininkiä. Valkoinen on hyvä pohja, mutta en ihan rehellisesti tajua tätä parhaillaan vellovaa kokovalkoista trendiä. Ei me missään steriileissä tiloissa asuta. Näissä kuvissa on sellaista meininkiä, mille sytyn ihan kympillä tällä hetkellä. Olen huomannut huokailevani tämän suuntaisille jutuille jo hetken, mutta nyt oikein heräsin siihen kunnolla. Rouheudesta puheen ollen, meillä onkin poikaystäväni kanssa kiva prokkis meneillään parasta aikaa. Kirjoittelen siitä heti kun saadaan projekti loppuun ja lopputulos näkyviin. Eli toivottavasti heti ensi viikon alussa!

Ehkä tämä tällainen ”vaalennus” kertoo jonkinlaisesta mielen tyyneydestä?

IMG_1109.JPG

Iskeekö sinuun enemmän tällainen rouhea vai steriilimpi meininki?

Kuva: Pinterest- alkuperäinen lähde ei tiedossa.

Kuva: Itse otettu Insta-räpsy Saanan ja Ollin Pop Upista toukokuussa

Kommentit (6)
 1. Oonko mä stigi vai klippan?
  29.8.2013, 08:07

  Kalana aloin jo kysyä et onko toi sun työpöytä ja mistä se on, mutta kah huomasin just ku aloin kirjottaa et tuossahan tuo lukee että mistä se on otettu.
  Musta puulattia ja on aivan ihana, alkaa ahistaa tää kokolattiamatto ja meinasin valittaa tummasta lasista jota täällä poikamiesboksissa on käytetty ylenmäärin, mutta tajusin just että sehän käy aika hyvin semmosen rososen lankkulattian kanssa.

  1. Sä oot Stigi 😉
   Oliskin mun pöytä! Ah, olisin superonnellinen. Oi lankkulattia on silkkaa rakkautta. Hyvä pointti muuten tumma lasi + lankkulattia.. Oon nimittäin ihan kyllästyny siihen meidän keittiön pöydän lasilevyyn, mikä mulla oli sillon yksiössäkin, mut ehkä en heitäkään sitä pois. Jos joskus vaikka saisin kauan unelmoimani lankkulattian? Sitä paitsi, jos heittäisin sen nyt pois, ei meillä olis keittiössä pöytää. Hups.

 2. Mun mielestä valkoharmaata sisustusta rikkoo parhaiten just esimerkiksi saarnin värinen vaalea puu ja viherkasvit 🙂 puunväri tekee kodin.

  1. Samaa mieltä, jotakin kontrastia pitää olla! Puunväri saa rakkautta täältäkin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *