Myös muutakin kuin muotoilua

 

Heippa! Onhan tässä jo takana huimat 24h blogin perustamisesta. Ja tässä ajassa jo päädyin siihen, että enhän minä voi rajata tätä blogia vain ja ainoastaan muotoiluun ja opintoihini liittyväksi. Ei mulla ole niin paljoa varmastikaan sanottavaa muotoilusta, että se kantaisi koko blogin läpi. Eli sovitaan niin, että tämä pikku hengentuottamukseni on suloinen sillisalaatti vähän kaikkea. Lifestylea. Kai.

Voisin myös tässä välissä hieman esitellä itseäni. Ajattelin ensin pysyväni mahdollisimman kasvottomana ja anonyyminä, mutta itse henkilökohtaisesti en pidä sellaisista blogeista, joissa kirjoittaja on joku kasvoton tyyppi. Aloitetaan siitä kuinka päädyin tähän, missä nyt olen. Olen lähtöisin Kuopiosta, Savon sydämestä. Opiskelin ensimmäiset kaksi vuotta opinnoistani Joensuussa, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa (nykyinen Karelia AMK) ja viime kesänä sitten otin ja muutin Turkuun. Jatkoin siis siirto-opiskelijana viime syksynä opintojani Turun AMK:ssa ja nyt on paketissa kolmas vuosi teollisen muotoilun opintoja. Huomenna on ihan oikeasti tämä vuosi paketissa, kun lopetan työharjoitteluni. Tasan vuoden päästä minun pitäisi olla valmistunut muotoilijaksi (AMK).

Ja kuinka sitten päädyin kirjoittamaan blogia? Olen joskus pitänyt vaihto-oppilasvuotenani blogia, jotta ystäväni ja perheeni pystyivät seuraamaan puuhiani. Tuo blogi oli hyvin karkea tekele ja hautasinkin sen aika pian Suomeen palattuani. Ensimmäisenä AMK-opiskeluvuotenani vajaa kolme vuotta sitten juttelin ystäväni kanssa valmistamistani koruista yms. ja hän kehotti minua perustamaan blogin, jossa voisin myydä töitäni. Tuolloin ajatus jäi kytemään takaraivooni. Ajatus on käynyt tasaisin väliajoin mielessäni, mutta en sitten ole kuitenkaan tarttunut toimeen. Viimeisen puolen vuoden ajan olen taas kypsytellyt ajatusta blogista, tällä kertaa päiväkirja- enkä kauppamielessä, nykyään kun on etsy.com ynnä muut, missä voi myydä töitään. Avasin sitten suuren suuni ihanalle K:lle blogimietteistäni ja hän sitten antoi viimeisen potkun persuksille, että ryhdyin tähän hommaan (ei hätää, en käytä ihmisistä muuten kirjainlyhenteitä). Kiitos ja kauhistus siis hänelle, että ryhdyin tähän. 

siskoodi.jpg

Ylläoleva kuva on eilisistä pop up storen -avajaisista, joista kerron teille lisää mahdollisimman pian. Kuva on siis yllyttäjäneiti-K:n ottama, kiitos hänelle jälleen kerran! Ensimmäisen tykkäyksenkin jo sain tänne, mistä olen niin innoissani, kuin pieni ihminen voi vain olla, kiitos! Palaan siis mahdollisimman pian eetteriin avajaispostauksen kera. Siihen saakka, pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne sekä nauttikaa!

 

Kommentit (4)
  1. Terveiset Japanista! Terveisin hyvin laiska vaihtobloggaaja -Nea

    1. Jee, kiitos terkuista! Jos on laiska vaihtobloggaaja, tietää että siellä vaihdossa on parempaakin tekemistä, kuin istua vaan koneen ääressä 😉

  2. kyllä voit mua ihan kiiaks sanoo 😉

    1. Jee, oikea nimi kunniaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *