Paras joulukauppa löydetty!

Nimittäin jo mainitsemani Plækä & Kaverit -joulukauppa. Pääsin eilen vihdoin ja viimein pääkallopaikalle, onhan tässä sentään Turun tori ollut meidän välissä. Paikka on sisustettu ihan törkeän kivasti ja siellä on erinomaista tavaraa esillä! Myynnissä on usean upean suomalaisen ja pohjoisen merkin tuotteita, vaatteista sisustusesineisiin. Muutaman mainitakseni BEdesign, Saana ja Olli, JULJA, Polkka Jam, Purjebägit… Koko lista mahtavia merkkejä löytyy tuolta Facebook-eventistä.   Höpöttelin hieman Plækän poikien kanssa ja kävi ilmi, että kaupan ilmeen eteen on tehty itse ihan oikeasti töitä, mm. myyntipöydät on tehty itse. Kuulemma melkein tukeista alkaen 😉 Nostan hattua tällaiselle meiningille! Myös kahvia on tarjolla kauppaan uskaltautuville. Tai no, eipä se mitään uskallusta vaadi. Kauppa on älyttömän kutsuvan näköinen ulkoapäin, varsinkin pimeän aikaan ikkunoiden kautta sisätilojen lämpö oikein korostuu. Ja sisältä löytyy rentoja jätkiä tiskien takaa. Harmittelinkin, että kauppa on pystyssä vain joulukuun ajan, mutta onneksi edes tämän pienen aikaa. Herrat ovat kuitenkin itsekin opiskelijoita, niin ymmärrän, ettei muuten aika anna periksi hengata kaupalla pidempää aikaa. Kävin eilen itseasiassa kaksikin kertaa pyörähtämässä kaupalla. Monestikohan tässä kerkeäisi vielä? Kauppa kun on auki 23.12. saakka. Harmi, että tänä vuonna on tullut sovittua kaikkien kanssa, ettei lahjoja vaihdella. Tuo kun olisi ihan oikeasti täydellinen lahja-aitta ja joulukauppa. Ehkä valmistaudun johonkin tuleviin juhliin? Ostan itselleni jotain kivaa? Tai valmistaudun maailmanloppuun? 

Plaeka.jpg

Joko kävit tuolla? Jos et niin mene heti pikimiten, jos vain mahdollista 🙂 Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmasta löytyy tämä aarre, Turusta.

Kommentit (4)
  1. Komppaan morsiota, mahtava kauppa! Jos kuitenkin innostut ostamaan sieltä jotain, niin kurkkaa alekoodi mun blogista. 🙂 

    1. Itseasiassa mä bongasinkin sen koodin sun blogista viime viikolla(kohan), mutta tiätty kerkesin jo unohtaa, eli kiva kun muistutit! 🙂 Ja kivaa joulun aikaa sulle!

      1. Huippu homma! 🙂 Niin ihana kauppa. Ihanaa joulua sinnekin!

  2. Kannatan itselle ja tuleviksi lahjoiksi shoppailua! Pläkän jutut on ihan mahtavia!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *