Pehmeyttä ja kontrastia

Jatketaanpas Pariisin Maison & Objet 2013 -sadolla, nyt kun vihdoinkin kuvat on käyty läpi! Tykkäsin messuilla erityisesti eri materiaalien käytöstä nykysisustuksessa ja tuotteissa. Ihanan pehmeitä ja kotoisia materiaaleja. Sellaisia, joita voisi helposti ja mielellään käyttää oman kodin, oman pesän rakentamiseen. Pakko mainita ainakin Design Stockholm Housen kankaan ja nahan yhdistäminen sekä Eva Solon posliinisten teepannujen neuloskuori.

DSC_1256.jpgInnermostin korkkivarjostimet toimivat mahtavasti myös akustiikkalevyjen tapaan kaiun poistamiseen.

DSC_1265.jpgJo mainitsemani Design Stockholm Housen kankaan ja nahan yhdistäminen, tosin eipä tuo kokonaisuuskaan hullummalta näytä. Varsinkin nuo rahit sulatti sydämeni, sopisivat vielä ihan saumattomasti sohvamme kaveriksikin.

DSC_1267.jpg

DSC_1268.jpgDesign Stockholm Housen uutena aluevaltauksena oli tullut taivaallisen pehmeitä huiveja, pipoja ja neuleita. Harmittaa vietävästi, etten ostanut messujen jälkeen heidän osastoltaan itselleni huivia. Tai-vaal-li-sen pehmeitä.

DSC_1270.jpg

DSC_1313.jpgIittalan sympaattinen Meno-kassi. Tässäkin minuun taitaa vedota eniten pehmeän huovan yhdistäminen karskimpaan nahkaan. Tietysti sitä nahkaa ei näy tässä kuvassa, mutta löytyy kassin sisäpuolelta kyllä. Tätä kassia himoittelinkin jo täällä.

DSC_1316.jpgJa jo mainitsemani Eva Solon hieman jopa mummomaiset teepannun neulotut suojat.

DSC_1369.jpgSuomalaisen Balmuirin tumma ja maskuliininen nahka tuo mukavaa kontrastia hempeyteen ollen samalla kodikas ja helposti lähestyttävä. Varsinkin lyhdyt toimivat loistavasti (heheh) pehmeän tulen kanssa.

Mitä materiaalia sinä himoitset sisustukseen juuri nyt?

 

Kommentit (2)
  1. Hei, nuo huivit ovat olleet DHSn mallistossa jo pidempään (´97). Klassikoita kyllä, mutta petyin kovasti kun huomasin, että ovat suurimmaksi osaksi polyesteria…

    1. Hei tuulis! Kiitos kun korjasit! Markkinoivat messuilla uutuuksina, siksi näin väitin..
      Materiaalin suhteen olisi kyllä toivomisen varaa todella! Varsinkin kun vertaa hintaan. Ps. sun kommentti oli mennyt ihan ohi, siksi vasta nyt vastailen 😮

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *