Printattava kalenteri 2014 viikkonumeroilla

 

Heinä.jpg

Ja eihän se tämäkään mennyt ihan putkeen. Kuvassa näköjään eri versio. Oikeasti nuo sunnuntainumerot olisi viininpunaisia. Ladattavasta versiosta onneksi löytyy oikeat värit. Mutta tältä se hei näyttää mustavalkoisena! 😉

Netissä on paljon kivoja itseprintattavia kalentereita. Harmikseni niissä on yleensä ainakin yksi puute, joko kalenteriviikko alkaa sunnuntaista tai siinä ei ole viikkonumeroita. Itse kun haluaisin nämä molemmat. Minulla on joskus ollut tuollaisia sunnuntaista viikkonsa aloittavia kalentereita, mutta minulla ainakin menee niistä pää ihan pyörälle. Niinpä päädyin tänäkin vuonna viime vuoden tapaan rustaamaan itse oman kalenterin. Tällä kertaa kalenteri on hyvin yksinkertainen, ehkä jopa tylsä. Kaipaan vaan tällä hetkellä ympärilleni mahdollisimman yksinkertaista ja pelkistettyä, siksi päädyin siis tällaiseen. Kalenteri on A4-kokoinen ja muuten täysin mustavalkoinen, mutta pyhäpäivät merkkasin perinteisesti punaisella. Meinasin kirjoitella juhlapyhät yms. myös ylös, mutta pitäydyin hyvin yksinkertaisessa ja kirjoitin ylös vain kesäajan alun ja lopun. Ettei vaan ne viheliäiset pääse unohtumaan! Jokaisen kuun alareunaan kirjoittelin myös yhden sanan muistutuksen, esimerkiksi heinäkuulle höpsöttele. Kalenteri toimii myös mustavalkotulosteena hyvin, vaikka punaista sekaan törkkäsinkin. Meiltä oli ihan yllättäen viety kaikki koulun tulostimet pois ja hieman hämmennys iski, sillä olen tottunut tulostamaan kaiken koululla. Nyt oli tyytyminen mustavalkotulosteeseen kotiprintterillämme, josta on mustekin ihan loppu.Voit ladata kalenterin koneellesi täältä ja printata itsellesi. Ja eikun menoja merkkailemaan!

DSC_1512.JPG

Itse olen kiinnittänyt kalenterisivut päällekkäin ja kiinni tuollaisella paperiklipsillä. Hieman tuolta kuultaa Helmi läpi, mutta eihän se ole niin justiinsa! 🙂 Tämä päivä taitaa olla minulle henkinen maanantai. Ei oikein mikään mene putkeen. Ensiksi nuo koulun tulostimet. Sitten kun sain lopuksi tulostettua kotona, huomasin, ettei tuossa printatussa versiossa näy pystyviivaa ollenkaan. Mun kone ei oikein aina suostu yhteistyöhön meidän tulostimen kanssa. Mutta mennään tällä. Kirsikkana kakun päälle, onnistuin saamaan vielä äsken tulitikusta tikun sormeeni. Eli viikonloppu on jo tervetullut!

Miltä sinun kalenteri(viikko) näyttää?

 

 

Kommentit (16)
  1. Nonni. Ja löytyihän se jo… Näinkun liian aikaisessa vaiheessa alkaa kyselemään, eikä itse ensin etsi.

    Mutta kiitos, kalenterisi pääsee kesäseinälleni – thanks!

    1. Mahtavaa kerrassaan! Ja onhan tässä vielä yli puolet vuodesta jäljellä, niin ei ole mikään kiirekään vielä 😉

  2. Ihammahtava jatäydellinen kalenteri – varsinkin nuo omat sanat tuolla lopussa 🙂

    Olisikohan sulla vuodelle 2015 samanmoista? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *