Printtaa kalenteri vuodelle 2015

Vuosi kääntyy jo kovaa vauhtia kohti päätöstään. Pikkuhiljaa on jo ajatukset siirrettävä tulevaan vuoteen ja tässä ainakin itselleni aivan korvaamaton apu on paperinen kalenteri. Muuten tällaisena digiaikana luotan edelleen paperiseen kalenteriin digiversion rinnalla. Puuhastelin taas tapani mukaan seinäkalenterin printattavaksi ja te pääsette printtailemaan sen halutessanne täältä.

Naurattaa vähän, kun huomasin, että Valkoisen Harmajan Suvin kanssa ollaan tehty näköjään aika samanlaiset almanakat, oh well

Itse tykkään käyttää tällaisissa mustavalkoisissakin kalentereissa joka kuussa edes vähän väriä ja päätänkin aina fiiliksen mukaan joka kuukauden alussa, minkä värisen kynän vuoro on milloinkin. Merkkailen sitten sillä värillä muistutukset paperiin. Ensi vuodelle tein tuollaiset ympyrät, jotka on mielestäni aika hauska värittää sen päivän kohdalta, jolloin on jotain muistettavaa ja puuhasteltavaa. Alla pikakatsastus kalenterin ilmeeseen ja vinkkivitosena väritetty pallura (luonnollisestikaan en värittäny ympyröitä tuohon ladattavaan versioon). 

calendar.jpgKaipaileeko muut paparista kalenteria? Seinälle tai laukkuun?

EDIT: Kiitos tarkkasilmäisen vierailijan, marraskuuhun oli lipsahtanut vähän hassusti päivät. Nyt linkistä löytyy oikean näköinen versio. Pahoitteluni!

Kommentit (7)
 1. Anninaatteita
  3.2.2015, 17:28

  Tosi kiva tää, kiitos että jaat sen meidän muiden iloksi 🙂 itse tein siitä tällaisen jalostetun version
  http://anninaatteita.blogspot.fi/2015/02/kalenteri-vuosimallia-2015.html

  1. Kiitos! Ja mahtavaa jatkojalostusta sulta! Pöytäkalenteria itsekin mietin jossain vaiheessa.

 2. Kiitos, seinälle menee täälläkin! Lukuun ottamatta tosin marraskuuta, siinä on lipsahtanut ensimmäinen päivä lauantaiksi kun sen pitäisi olla sunnuntai.

  1. Hei mahtavaa! Apua onko?! Hurjan hyvä, että huomautit. Täytyy korjata ja laittaa uutta versiota ladattavaksi. Vaikka niin moneen kertaan tarkistin, niin silti näköjään pääsi painovirhe paholainen sekaan. Voihan harmitus!

   1. Kiitos! Auttaa paljon, saan pojan treenit merkattua 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *