Tyylikäs häälahja

Huikkasin viimeksi, että esittelen teille lauantain häiden häälahjan, jahka palaudun juhlista. Lahjan kylkeen väsäämäni kortin laitoinkin teille näytille silloin lauantaina. Häistä toipuminen ei kestänyt sentään kolmea päivää, vaan lähdimme juhlien jälkeen vihdoinkin pariksi päiväksi kesälomareissulle Turun saaristoon ja näin kone sekä blogi saivat levätä rauhassa kotona. Nyt on sielu ja ruumis ruokittu meri-ilmalla ja voidaankin sopivasti uppoutua meriaiheisten häitten lahjaan.

Olimme jo ajoissa päättäneet, että ostamme hääparille lahjaksi täällä bloginkin puolella useasti vilahtaneen turkulaisen design-yrityksen BEdesignin Lily-kulhon. Morsian on usein hipelöinyt kulhoa meillä käydessään ja hääpari arvostaa suomalaista muotoilua, joten päätös oli helppo tehdä. Tosin väristä emme olleet aluksi niin varmoja, mutta loppujen lopuksi päädyimme harmaaseen, heidän tulevan uuden kodin värimaailmaa mukaillen. Valitsimme kooksi S-koon, sillä ajattelimme sen sopivan kivasti pienesineiden säilytykseen. Plus opiskelijaystävällisempi hinta.

Lily3_BEdesign.jpg

Kulho oli pakattu niin hyvin, etten viitsinyt kaivaa kulhoa esille kuvia varten, joten saatte ihastella upeaa Suvi sur le vif:n kuvaa kulhoista. Vasemmassa alalaidassa harmaat Lily-kulhot S- ja M-koossa. Kuva BEdesign.fi, Suvi Kesäläinen.

Onneksi BEdesignin tytöt panostavat tuotteidensa lisäksi myös laadukkaisiin ja hyvän näköisiin pakkauksiin, joten luotimme paketoinnissa yksinkertaiseen ratkaisuun. Häiden teemavärin mukainen silkkinauha kulhon paketin ympärille ja kaunis rusetti kruunaamaan kokonaisuuden. Lily-kulhon laatikossa on hauskat TO: ja FROM: kohdat, joihin tein dymolla sekä lahjan saajien että antajien nimet. Kortti vielä kylkeen ja menoksi.

lahja1.JPG

lahja2.JPG

lahja3.jpg

Varsinkin näin kesäaikaan on useita juhlia ja juhlaväki pohtii lahjoja. Löytyykö sinulta hyviä lahjavinkkejä?

Kommentit (4)
  1. Sallalalalaa
    3.8.2014, 20:51

    Mahtava lahja! Tykkäsin myös paljon kortista ja pakkauksesta, ihanan mietittyä 🙂

    1. Kiitos! Tykkään miettiä kokonaisuudet yhteensopiviksi 🙂

  2. Toi kulho on kyllä ihana!

    1. Niin on! Oli ilo antaa lahjaks tuollanen kaunokainen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *