Zeuksen jalanjäljissä

STP60972.JPG

Tämä postaus kun tärähtää eetteriin, olen minä (toivottavasti) nauttimassa Ateenasta. Ensimmäinen kertani Kreikassa, ikinä! Työskentelin pari vuotta sitten vuoden ajan kreikkalaisessa ravintolassa tarjoilijana, joten odotan kaikkia niitä kreikkalaisia herkkuja kieli pitkällä. Edellinen viikko oli melkoista härdelliä koulutöiden deadlinejen ja kaiken näköisen muun homman kanssa, niin en ole kerennyt valitettavasti kirjoittaa mitään talteen ja ajastettavaksi reissuni ajaksi. Palaillaan siis taajuuksille viikon loppupuolella. Tai jos hotellin netti toimii hyvin, niin saatan päivitellä kuulumisia paikan päältäkin. Päivittelen kuitenkin Instagramiani reissun päältä, joten seurailkaa minua siellä, @sannahof. Tai tuosta sivupalkistakin voi seurailla. Ja jos on jotakin kivoja vinkkejä Ateenaan, niin antakaa palaa kommenttiboksin puolella! Varsinkin kivat pikkuputiikit (sisustus yms.) ovat etsinnässä 🙂 Käyn kyllä piipahtelemassa blogin puolella puhelimellani, niin iloitsen vinkeistänne jos sellaisia tulee.

Ihanaa joulukuuta kaikille! Nyt saa luvan kanssa herkutella ja koitetaan välttää sitä joulustressiä, kyllä se joulu sieltä joka tapauksessa tulee.

Kommentit (2)
  1. Hieman kateelinen sulle, sillä minäkään en ole koskaan ollut Kreikassa ja mä rakastan kreikkalaisia herkkuja! Toivottavasti matkasi on ollut mieluinen! Ja kun jossalkin kohtaa kotiudut, niin täällä sinua odottaa jouluhaaste :DD

    1. On kyllä tullut herkuteltua älyttömästi. Tietääpähän, missä viettää aikansa kun palaa Suomeen (salilla)… 😀 oi, jouluhaaste, perehdyn siihen heti loppuviikosta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *