Uusi alku

Kahvit: 1 large Zero-juomat: 600ml Menot: 51.5$ Tulot: 0$

Olen päättänyt uskoa kohtaloon, minkä takia ostin eilen Krista Karlssonin (ruotsalaisen Kikki.K menestysyrityksen perustajan) elämäntaito-oppaan ”Your dream life starts here”. Olin matkalla lounaalle, kun päätin poiketa skandinavialaiseen lahjatavarakauppaan ihmettelemään. Ja siellä se odotti minua: Karlssonin elämäntaito-opas oli asetettu keskelle kaupan etuosaa. Minä päätin, että nyt jos koskaan tarvitsen ohjeita elämään. 

Kaikki ei tosiaan aina mene niin kuin pitäisi. Minun tarkoitukseni viimeisimmälle vuodelle oli joogata. Pystyn laskemaan kaikki joogakerrat melko varmasti ihan vain sormieni avulla eli kovin vahvasti ei mennyt se. Tarkoitus oli myös kirjoittaa reissublogia, mutta minun reissuni on tyssännyt melko pysyvästi tällä hetkellä Sydneyyn. Ei onnistunut siis sekään. Tarkoitus oli myös olla au pairina ensi kevääseen saakka, mutta niin vain puhelimeeni ilmestyi eilen tekstiviesti, jonka sanoma kaikkien korulauseiden takana oli, että minä olen työtön. Työtön opiskelija. 

Jo pidemmän aikaa olen ajatellut, että haluaisin olla enemmän oman elämäni Carrie Bradshaw ja kirjoittaa kuulumisistani rehellisesti. Että olisi hauskaa kirjoittaa omasta sinkkuelämästä Sydneyssä ja olla ihan rehellinen kaikille muille ja ennen kaikkea itselle siitä, että miten menee. Mielikuvissani kuitenkin istuin uudessa kesämekossani siemailemassa long blackia ja kertoilemassa tindersotkuista. Juuri nyt näyttää kuitenkin siltä, että voin unohtaa Carrie Bradshawin ja myöntää, että olen tällä hetkellä huomattavasti lähempänä Bridget Jonesia. Mutta tätä rehellisemmäksi en voi ainakaan ryhtyä, joten olkoon sitten näin. 

Asiat ei ehkä aina mene suunnitelmien mukaan, mutta tästä suunnataan ylöspäin. Ja ennen kuin pääsen taas sinne ylös, voin repiä huumoria tilanteestani, joten olkoon tämä nyt tämä nyt samalla uusi alku minulle ja tämän blogin alku. 

Tervetuloa seuraamaan kaksikymppisen, opiskelijan ja oman elämänsä Bridget Jonesin tarinoita. Toivottavasti pysyt kyydissä mukana, 

sarax.png

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *