Asukuvat

Alemmat kuvat on otettu keskiviikkona, kun olimme lähdössä kaupungille. Nyt lomalla suurin osa ajasta kuluu rennoissa vaatteissa tai sitten salikamat päällä, joten oli kiva vetäistä nätit vaatteet päälle vaihtelun vuoksi. Onnstuin jopa raahaamaan itseni loman ensimmäiselle salireissulle eilen ja nyt kyllä jalkaosasto kiittää (auts). Tavoitteena olisi käydä kesänkin ajan säännöllisesti salilla, mutta saa nähdä toteutuuko..

Tänään aloitin päivän idylliseen tapaan aamulenkillä, jos tämä lihasjumi vähän helpottaisi. Illalla voisin vielä käydä kropan läpi foam rollerilla, johon minulla on ikuinen viha-rakkaus-suhde. Voisin myöhemmin tehdä oman postauksen kyseisestä laitteesta ja kuvata hieman ohjeita sen käyttöön.

asupostaus1.jpeg

Keskiviikon asussa halusin yhdistää hieman rennompia asukappaleita skarppeihin korkokenkiin. Combo toimii mielestäni vallan maniosti, koska kengät tuovat pirteyttä ja ryhdikkyyttä muuten rentoon asuun. Jos olisin valinnut kengiksi esimerkiksi ballerinat tai tennarit, olisi asun ilme täysin erilainen. Laukkuna toimii ikuinen rakkauteni Ralph Laurenin Double Zip.

asupostaus3.jpeg

Kampauksena kokeilin ensimmäistä kertaa hiusdonitsia, jonka ostin Virosta. Ihan ongelmitta ensikohtaaminen ei toki sujunut, joten harjoittelu jatkukoon 😀 Pidän usein hiuksia auki, koska olen laiska väkertämään erilaisia kampauksia, mutta tähänkin asiaan olisi tarkoitus tehdä hieman muutoksia ja opetella tekemään helppoja nutturoita ja lettikampauksia. 

asupostaus4.jpeg

asupostaus5.jpeg

asupostaus6.jpeg

asupostaus7.jpeg

asupostaus11.jpeg

asupostaus8.jpeg

asupostaus9.jpeg

asupostaus10.jpeg

asupostaus12.jpeg

<3 Pinja

Kommentit (3)
  1. noora / kidult
    5.6.2015, 13:34

    oon miettiny tollasen hiusdonitsin ostoo, mutta mihin ne ”ylimääräset” latvat oikein piilotetaan? 😀 ajatuksena sellanen donitsi ois tosi helppo ja nopee kampauksen tekijä mutta onko oikeesti niin? 😀

    1. Ton hiusdonitsin käyttöön on muutama eri tapa, mutta itse tavallaan ”rullasin” hiukset donitsin ympärille niin, että aloitin latvoista ja sitten kieritin kohti ponnarin tyveä:D Voisin tehdä aiheesta tutorial-postauksen jos selityksestä ei saa selkoa 🙂

      1. joo tee vaan tutoriaali ! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *