Biker Jacket

Heti alkuun laitan jakoon viikon biisin: Icona pop- Emergency http://youtu.be/9EnSqnccMyY Tämän tahtiin on hyvä suorittaa viikon siivous imuria heiluttaen ja myös hakea piristystä päivään. (Jos joku muuten osaa neuvoa miten saisin youtuben biisit sellaisiksi laatikoiksi joissa näkyy vain kappaleen pituus (se laatikko siinä videon alareunassa) eikä videota ollenkaan, niin auttakaa urpoa hädässä)

Mulla on nykyään sellainen tapa (ja varsin kätevä sellainen), että etsin asuyhdistelmiä pinterestistä tietyn vaatteen perusteella. Esimerkiksi tämänpäiväisten asukuvien hame oli löytö huhtikuun Berliinin matkalta, mutta raidallinen kynähame luo asuun helposti tanttamaisen toimistovaikutelman, joka ei sovi omaan tyyliini. Näpyttelin sivuston hakuun ”black striped skirt”, jolloin naamani eteen pompsahti satoja eri yhdistelmiä. Sattumalta yksi hame oli lähes täydellinen kopio omastani ja otin siitä inspiraatiota (croptoppi-hame-korot) ja toimistovaikutelma karisi pois heti. Räväköitin asua vielä lisää biker-mallisella nahkatakilla ja klassisuutta toin tämän vuoden trendillä, eli isoilla aurinkolaseilla. 

bbecde9889f497a006f2f8a7826dbcd7.jpg

  kuva: pinterest

nahkatakki4.jpeg

nahkatakki2.jpeg

nahkatakki9.jpeg

nahkatakki7.jpeg

nahkatakki3.jpeg

nahkatakki8.jpeg

nahkatakki6.jpeg

nahkatakki5.jpeg

                       Nahkatakki – Berliini

                      Paita – Garage

                      Hame – Orsay

                      Kengät – Nelly

                      Laukku – Michael Kors

                      Aurinkolasit – BikBok

                      

nahkatakki.jpeg

<3 Pinja

Kommentit (2)
  1. Aivan ihana asu! Tuo biker-takki sopii kokonaisuuteen tosi hyvin 🙂 Kiitos muuten tuosta Pinterest-vinkistä, pitääkin ottaa käyttöön! 🙂

    1. Voi kiitos! Pidin itsekin kokonaisuudesta paljon ja hyvä jos oli hyödyllinen vinkki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *