Mitä kuuntelen juuri nyt

Elämme podcastien kulta-aikaa ja olen itsekin niiden suurkuluttaja. Aktiivisen koiran omistajana minulla on päivittäin on hyvin aikaa kuunnella podcasteja, äänikirjoja tai musiikkia, sillä ulkoilua tulee paljon. Toki kuulokkeet eivät aina ole korvilla, mutta usein kuitenkin. Tykkään kuunnella näitä myös kotona yksin ollessa muun puuhailun ohella. Podeja kuunnellessa tulee usein sellainen fiilis, että on puhujien kanssa samassa olohuoneessa ja ajatuksen tasolla käy keskustelua heidän kanssaan. 

Kokosin tähän alle muutamat lempparipodcastit, joita kuuntelen! Joukosta löytyy sekä ns. lifestyle -podeja että asiapodeja. Kuunteletko sinä jotakin näistä?

Nonsense by Alexa & Linda
Bloggaajian Alexan ja Lindan  podi, jossa on sekä syvällistä pohdintaa että kevyttä höpinää ja hauskoja tarinoita. Podissa puhutaan myös avoimesti sellaisista asioista, mistä harvassa muussa puhutaan. Yksi ihan ehdoton lemppari siis!

Afterwork
Jennin, Rinan ja Petran viikottaisen afterwork -tuokion parissa saa kuunnella asiaa sekä kevyistä että syvällisistä aiheista maan ja taivaan välillä.

No filter
Bloggaajien Artun ja Vienan podi, jossa nimensä mukaan on puhetta ilman suodattimia vastapainona filtteröidylle ja harkitulle somelle. Podissa käsitellään tärkeitä aiheita mielenkiintoisista näkökulmista, tykkään!

Papupata
Saran ja Johannan podi, jossa nimensä mukaisesti höpötellään ja vaihdetaan kuulumisia vaihtelevien aiheiden puitteissa.

Metti & Hanna
Muotibloggaajien podi, jossa pohditaan, miten selvitä tyylillä ja hengissä ruuhkavuosista. Aiheina mm. lapset, rakkaus, työ, ruuhafkavuodet ja tyyli.

Julia Thurén: Melkein kaikki rahasta
Seuraan Julian blogia ja kirja on e-kirjana juuri lukemisen alla. Tykkään Julian ”mentaliteetista” ja tavasta puhua rahasta avoimesti, hauskasti ja häpeilemättä! Takana muutama jakso hyvää asiaa!

Oona Tolppanen: Urheilun äärellä
Ihanan Oonan tuoreessa podcastissa kiinnitetään huomiota urheilun ja urheilulajien epäkohtiin, nostetaan esille odotuksia ja rikotaan uskomuksia urheilua koskettavien aiheiden ympärillä. Oonalla on jaksoissa vierailijoina upeita urheilijoita sekä liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisia. Tätä kannattaa kuunnella, vaikka ei olisikaan itse intohimoinen liikkuja tai urheilija!  

ulkoilua_076.jpg

Kuva: Photography by Markus Helminen

Kuunteletko sinä podeja ylipäätään? Mikä on sun lemppari? Tännekin saa vinkata uusia podeja! Suurin osa kuuntelemistani podeista julkaisee uuden jakson viikottain tiettynä päivänä. Nämä sattuvat vielä jakautumaan aika sopivasti niin, että pitkin viikkoa tupsahtelee uusia podeja. 

Näiden myötä ihanaa alkanutta viikkoa! 🙂

 

PS. Klikkaa sydäntä jos tykkäsit 🙂

kulttuuri suosittelen syvallista hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *