Herkulliset pinaattilätyt

Ihanaa tai pikemminkin vihreää maanantaita! Minulla syöminen tuntuu olevan vähän kausittaista. Tarkoitan tällä sitä, että välillä tykkään kokkailla jotakin tiettyä ueammin ja taas välillä kokkailen jotain muuta usein. Meneekö teillä muillakin näin? Tällä hetkellä on ehdottomasti menossa pinaattilettukausi. Voisin tehdä niitä joka päivä, ovat meinaan niin hyviä ja helppoja tehdä. Ja mikä parasta, ne ovat täysin ”guilty free”. Käytännössä kyseessä on lettutaikina pienellä twistillä. Jos kiinnostaa, scrollaa alas! 🙂

SAM_8205.JPG

SAM_8198.JPG

Pinaattilättyihin tarvitset

5 dl kaurajuomaa
2 kananmunaa
50 g voita tai muuta rasvaa
3 dl gluteenittomia jauhoja
0,5 dl kaurahiutaleita
n. 1 rkl psylliumkuitujauhetta
hieman suolaa
hienonnettua pakastepinaattia

Sulattele voi ja pakastepinaatti (tuorettakin voi käyttää jos into riittää silppuamiseen). Sitten vaan kaikki sekaisin ja pannulle paistamaan! Itse paistan välillä voilla ja välillä kookosöljyllä. Jotkut rohkeat voisivat jopa tykätä puolukkahillosta lettujen kyytipoikana, mutta itse tajuan olla sitä ottamatta (vihaan puolukkahilloa :D). Letut on niin hyviä sellaisenaan, etten ole edes halunnut mitään lisäksi! 

SAM_8202.JPG

SAM_8207.JPG

Herkullista ja vihreää viikon alkua!

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta