Are you in or out?

Jännittää odotella äänestystuloksia. Jättääkö Britannia EU:n vai ei? Käytiin tänään poikaystävän kanssa äänestämässä. Itsehän en luonnollisesti voinut äänestää, koska en ole UK:n kansalainen. Poikaystävälle valinta oli helppo: remain. Tuntuu kuulemma vastuuttomalta jättää EU, kun kukaan ei täydellisesti voi ennustaa seurauksia, eikä paluuta takaisin ole. 

IMG_5957.JPG

Viime aikoina olen ollut enemmän tai vähemmän levoton. Olen hakenut töitä ja käynyt työhaastatteluissa. Tällä viikolla pääsin haastatteluvaiheessa viimeiseen vaiheeseen, ja nyt odotellaan kuumeisesti tietoa siitä aloitanko pian työt vai jatkuuko työnhaku. Toivotaan parasta!

Viime viikonloppuna käytiin lentonäytöksessä. Paikalla oli paljon väkeä, ja varsinkin lapsiperheitä. Kaikki olivat hämmästyttävän hyvin valmistautuneita – oli vilttiä, retkituoleja ja pullollaan olevia piknik-koreja. Viihdyttiin mekin monta tuntia, ja syötiin ruokakojujen eri herkkuja. Itse lentonäytös oli vaikuttavinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Kaikki lentokoneiden, ja varsinkin Red Arrows-lentokoneiden, muodostelmat olivat niin millintarkkoja. En voinut kuin hämmästellä sitä kurinalaista harjoittelua ja omistautuneisuutta mitä lentäjiltä vaaditaan. 

IMG_5959.jpg

IMG_5829-2.JPG

IMG_5833.JPG

Olen viikon verran yrittänyt metsästää lähikaupoista raparperia, jotta pääsisin tekemään kesäista lempiherkkuani, eli raparperipiirakkaa. Tänä aamuna raparperia vihdoin oli kaupan hyllyllä, eli tässä kuva kauan kaipaamastani herkusta. Näihin tunnelmiin, eli ihanaa juhannusta kaikille Suomeen ja muualle maailmaan! Skål!

IMG_5955.JPG

 

suhteet oma-elama suosittelen ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *