äiti <3 äiti = vauva

Kyselin teiltä lukijoilta että mistä haluaisitte että kirjoitan ja päätin nyt ottaa tämän aiheen ihan ensimmäiseksi puheeksi: Miten ollaan saatu meidän lapset? Oliko helppoa? Miten onnistui? Paljon kustanti? Vaiheet step by step? Kumpi on synnyttänyt?

Aloitan nyt sillä että Elias (esikoinen 6/14) on saanut alkunsa ns. ”luonnollista kautta”. Eliaksella ei kuitenkaan ole muita huoltajia kuin me. Eikä tarvitsekkaan 🙂 Tämä tarina on oikeeastaan vähän pidempi ja monimutkaisempi josta saatan joskus kertoa enemmän.

Nuutti taas sen sijaan on saanut alkunsa keinohedelmöityksellä. Ensimmäistä kertaa alettiin puhumaan keinohedelmöityksestä ja miettimään vauvaa vuonna 2015. Meille oli selkeetä pari asiaa eli se että minä (Anna) olen se joka on raskaana ja synnyttää. Luovuttajaksi haluttiin tummaihoinen luovuttaja JA tähän ei ole sen syvempää syytä miksi, vaan ainoastaan siksi että tummaihoiset vauvat vaan on niin ihania ja söpöjä! Selailtiinkin Cyro Bankin sivuilla eri luovuttajia jo silloin. Vauvan hankinta laitettiin kuitenkin mietintämyssyyn. Onhan se kuitenkin kallista touhua.

Vuonna 2017 kesällä tämä vauvan hankkiminen nyt sit kuitenkin tuli ajankohtaiseksi. Elias täytti sinä kesänä 3-vuotta ja ajateltiin että ei haluta liian isoa ikäeroa veljeksille. Selailtiin taas luovuttajia samaiselta nettisivulta josta sait tietoosi pituuden, silmien värin, hiusten värin ja tietty että mistä päin maailmaa luovuttaja on. Löydettiin sopiva ja päätettiin että se on nyt menoa ja varattiin aika yksityiselle klinikalle Kuopioon. Ei oltais varmaan kumpikaan siinä vaiheessa arvattu millainen henkinen helvetti meillä on edessä. Klinikalla käytiin ensin keskustelemassa ja siellä minut tutkittiin. Tiedossa piti olla kuukautiskierron pituus että hoidot voidaan aloittaa. Hoitosuhteen alkaessa selvisi että meidän pitää myös mennä psykoterapeutin vastaanotolle keskustelemaan joka oli välttämätön siksi että ollaan naispari ja siksi että lapsi saa alkunsa keinohedelmöityksellä. Käynti oli täysin turha ja maksoi muistaakseen 200 euroa. Tämä tuntui epäreilulta mutta toki haluttiin tehä kaikkemme että se vauva saataisiin yhdessä tuoda tähän maailmaan.

Hoitojen alkaessa ajateltiin sillä periaatteella että olen saanut Eliaksen niin helposti että tuskin lääkkeitä tms tarvitaan. Toisin kävi. Minä en siis voinutkaan tulla niin helposti raskaaksi kuin ajattelin. Munasarjoissani on jokin monirakkula juttu jonka oikeaa nimeä en muista ja sen lisäksi en ovuloi. Raskaaksi tuleminen ei siis ollutkaan niin helppo juttu mitä oltiin ajateltu. Tässä vaiheessa meillä oli mennyt jo paljon rahaa meidän mielestä ns ” hukkaan”. Siittiöiden(Olkien) tilaaminen ja toimitus sekä inseminaatio ja follikkeliultrat olivat kalliita. Hintoja en tarkalleen muista vaikka niitä kyllä kovasti on kyselty. Muistan ainoastaan että olkien kappale hinta oli 420 euroa ja inseminaatio taisi olla halvimmillaan 150 euroa ja lääkärin tekemänä jotain 300 euron luokkaa. Mulle alotettiin myös hormooni lääkitys mutta sekään ei mulle follikkeleita ollenkaan kasvattanut. Marraskuussa 2017 päätettiin pitää pieni mietintätauko. Me oltiin kokoaika ajateltu että minä olen se joka kantaa meidän lapsen sisällä 9kk ja synnyttää. Tämä ei tulisikaan tapahtumaan. Rankkaahan se oli.

Meidän onneksemme Beeda ja Minä tehtiin päätös että alamme kokeilemaan hoitoja Beedalle, ja pian Beeda menikin tutkimuksiin klinikalle. Kaikki näytti hyvältä! Ensimmäinen inseminaatio ei tuottanut raskautta mutta heti jo toisella kerralla meillä tärppäsi!!! Tämä tapahtui siis tammikuussa 2018 lopussa <3 Raskaudesta ei toki heti saatu tietää mutta mehän tiedämme tarkan hedelmöityspäivän 😉 Tästä alkoi siis matka mitä me ei osattu odottaa. Tällä hetkellä kun kirjoitan tätä tekstiä niin tuolla se meidän pieni lokakuinen syö päiväruokaansa.

Olen niin onnellinen että meitä on siunattu näin ihanilla lapsilla. Olen myös ikuisesti Beedalle kiitollinen siitä että se toi maailmaan Nuutin. <3

Tässä kuva millä ilmotettiin kaikille että meille tulee vauva.

Mukavaa keskiviikkoa! 🙂

Kommentit (1)
  1. 777 apache sky blvd
    29.3.2019, 10:19

    A person also moderate your earnings. First, you must understand how makes it possible to can motivate you to generate quality backlinks.
    Start submitting check out the in order to your site and blog begin to increase. https://Www.dy1566.com/home.php?mod=space&uid=1392871&do=profile

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *