Hiusten hoito ja shampoo kiharille hiuksille

On se vaan niin että vaikka kuinka kuteet ja meikit olisi kohdallaan, kaikki on turhaa jos tukka ei ole hyvin. Ehkä tällä alueella minulla onkin ollut parantamisen varaa. Hiukseni ovat kiharat joten mikä tahansa shampoo ei sovellu niihin. Haluan pitää kiharani kurissa, joten siihen tarkoitukseen tarvitsee pehmennystä kosteuden avulla. Shampoon on välillä vaikea päästä kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan kiharoiden vuoksi joten lähdinpä etsimään täydellistä shampoota!

Löysin todella mielenkiintoista infoa uudelta hiusten hoito sivulta osoitteessa (http://www.hiustenhoito.com) ja olenkin nyt perehtynyt ainakin teoriassa todella hyvin aiheeseen! Tulin tulokseen että Batia & Aleezan biologinen ja luonnollinen shamppoo on minulle oikein soveltuva. Se saa hiukseni kiiltämään (niinkun mainoksissa.. 😉 ja se on erityisen tehokas kihariin ja aallokkaisiin hiuksiin. Shampoo sisältää ison litajan luonnollisia ainestosia kuten oranssin nahkaa, rosemariaa, alvenderia, hennaa ja muuta mielenkiintoista.

Kuitenkin ihmetellessäni hintalappua ja valtavaa määrää sen sisältäviä ainesosia.. minun haaveni on tehdä joskus itse oma shampooni!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *