Girls’ night out ja Halloween

Viime viikonloppuna kaksi parhaimmista ystävistäni tulivat meille viettämään tyttöjeniltaa.

Toisen ystäväni kanssa oltiin reippaita ja leivottiin aamusta sekä heitettiin vielä lenkkikin. Tehtiin myös ihanaa guacamolea ja tuoresalsaa ja illalla herkuteltiin tacoilla. Niiden syöminen tosin aiheutti hieman teknisiä ongelmia, tortillat ovat ehkä varmempi vaihtoehto etenkin kun ei halua sotkea ykköset päällä ollessaan.

IMG_2061.jpg

IMG_2055.jpg

Mieheni hieman häiriköi etenkin Singstar-lauluosuudessa kun ilmeisesti kuuntelutti sulosointujamme hieman myös ystävilleen Team Speakin kautta. Muuten saimme kivasti viettää omaa miesvapaata iltaamme.

IMG_2139.jpg

 

Seuraavana päivänä toinen ystäväni jatkoi matkaa kotiin kun toinen jäi vielä Halloweenin viettoon. Olin leiponut juustoisia sormikeksejä iltaa varten, jotka tosin näyttivät paremmilta (vai pitäisikö sanoa kauheammilta) raakana. Keksit tein Arlan ohjeella käyttäen mozzarellaa: http://www.arla.fi/reseptit/karmivat-halloween-sormikeksit/

IMG_2045.jpg

Unohdin keksit halloween-maskeerauksia googletellessani uuniin reilusti yliajaksi, onneksi eivät pahemmin palaneet. Onhan noi aika karmaisevan näköisiä vieläkin.

IMG_2049.jpg

Itselleni tutulla punahilkka-kostuumilla lähdettiin taas. Nyt oli hieman hämähäkkimeininkiä mausteena vaikka kunnon naarmuista poiskissa ja sudenpäästä korissa haaveilinkin.

Untitled-1.jpg

Untitlednjhhh-1.jpg

Jo ala-asteella hankkimani herra ”Yrjö” pääsi mukaan koriin ja mieheni pahaisesta enteilystä huolimatta selvisi kunnialla takaisin kotiinkin illan päätteeksi. Yllätten jopa kaikki hämähäkitkin olivat vielä matkassa mukana.

IMG_2234u.jpg

gddhfjjffj.jpg

Tällä kertaa oltiin punahilkka ja merirosvo, mitähän ensi vuonna keksitään?

Kommentit (1)
  1. Olit nopee! Mulla menee tää juttu kyllä ensi viikkoon. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *