It’s a boy – babyshowerit

Järjestin ensimmäistä vauvaansa odottavalle ystävälleni kotonani viime lauantaina babyshowerit. Juhlia juonittiin salassa ystävältäni ja yllätys pysyi onneksi loppuun asti, vaikka muutama uhkatekijä olikin (babyshower -sankari mm. vaihtoi muutamaan otteeseen tuloaikaansa vielä viime hetkelläkin eli vaati pientä hienosäätöä). Juhlissa oli sankarin ystäviä ja äiti, yhteensä 8 henkilöä, todella kiva porukka(:

Koska pojan sieltä ainakin pitäisi syntyä, valkkasin koristeiksi sinisen sävyjä. Tein ekaa kertaa viirejä, helppoa ja kivaa! Haluaisin ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa kangasviirin kotiimme vaikka sitten aikanaan lastenhuoneeseen, sen viirin tosin todennäköisesti ostaisin jollen sitten jonakin päivänä saa käsityökärpäsen pureman tuomaa innostusta – sitä odotellessa.

IMG_5958.jpg

IMG_5953.jpg

Tulevan äidin saavuttua skoolattiin laseilla appelsiinimehua. Sen jälkeen nyyttärinä kasatun brunssipöydän kimppuun ja vatsat täyteen! Tarjolla oli karjalanpiirakoita & munavoita, croissanteja, patonkia ja tuorejuustoa, smoothieta, hedelmiä, suklaita, keksejä, vaahtokarkkia, pätkiscupcakeja, nam!

IMG_5904.jpg

Ihanan suloiset tossukka-lautasliinat löysin Kuninkaantien ABC:lta ohikulkumatkalla. Loppupaketin annoin tulevalle äidille, saa itse fiilistellä  etukäteen tai tarjota vaikka niiden kanssa kahveja tms poitsun synnyttyä(:

IMG_6059.jpg

IMG_5913.jpg

Syöminkien jälkeen oli babyshower-veikkauksen vuoro. Kaikki paitsi tuleva äiti pääsi arvuuttelemaan vauvan mittoja, syntymäpäivää ja -aikaa, heittämään muita arvauksia vauvaan liittyen esim. luonne sekä hiusten- ja silmienväri, antamaan nimiehdotuksensa ja kirjoittamaan terveisensä vanhemmille ja vauvalle. Toki jokainen luki omat kohtansa vielä ääneen. Olin tehnyt kannet veikkauspapereille ja tuleva äiti sai paketin mukaansa. Ja kuten eräs vieras totesi, odotetaan tulevilta vanhemmilta vähintäänkin etelänmatkaa sille joka lähimmäksi heitti arvauksensa 😉

IMG_5900.jpg

IMG_5973.jpg

Myös juhlien sankari pääsi veikkailemaan! Jokainen meistä laittoi tuohon oman vauvakuvansa ja tuleva äiti sai arvata kuka on kukin. Eikä se ollutkaan niin helppoa kuin olisi voinut ajatella. (Tässä vain jälkimaininkikuva tuosta seinästä, en viitsi toisten vauvakuvia julkaista.)

IMG_5964.jpg

Ystäväni sai myös ihania lahjoja vauvalle ja hemmottelujuttuja itselleen. Tämä sankarin ystävän tekemä vaippakakku oli kyllä aivan mainio!

IMG_5940.jpg

Sankarin äiti oli itse tehnyt tuon upean kastemekon. Vaaleanpunaiset nauhat oli mukana jos joskus vaikka tulee niillekin tarvetta (: Lisäksi hän neuloi harmaan vaunupeiton, johon jokainen juhlissa ollut virkkasi jotakin koristeeksi. Ystäväni äiti sitten kuroo koristeet siihen kiinni. Niin ikään ystävien kauniit ajatukset lämmittävät vauvaa. Ihana idea!

IMG_5930.jpg

Itse annoin lahjaksi tuollaisen pehmohelistimen vauvalle ja ystävälleni äiti -avaimenperän. Unohdin ottaa lahjasta kuvan joten tämän tuleva äiti lähetti jälkikäteen, aika suloinen asettelu.

iouuiouiouio.jpg

Juhlien jälkeinen selfie miun oman vaavelon kanssa <3

IMG_6051.jpg

Herkkuja jäi liikaakin jälkeen. Tein ekaa kertaa kuppikakkuja itse, pohjat edellisenä päivänä ja kohosivat todella hyvin. Tein ne Kinuskikissan ohjeella. Päällisen taas tein Anna -ystäväiseni neuvojen mukaan maustamattomasta tuorejuustosta, kuohukermasta, sulasta suklaasta ja tomusokerista, päälle vielä Marianne -rouhetta. Muutamat babyshower -vieraat tuli vahingossa jo pari tuntia ennen sankaria joten toinen heistä sai kuorruttaa nämä herkut, pääsimpä taas pälkähästä 😉

IMG_6060.jpg

Olipa kiva olla järkkäämässä nämä juhlat, pääasia että kaikki vieraat ja erityisesti tuleva äiti viihtyi! (: Nyt vain odotellessa pikkuisen pojan astumista maailmaan!

Kommentit (1)
  1. ReettaReitkallista
    24.5.2015, 11:07

    Ihana Satu, olet kyllä ystävänä aarre! Upean näköiset juhlat sait aikaiseksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *