Joulukalenteri

Joulukalentereista perinteinen (halvin mahdollinen Wawi) suklaakalenteri on aina ollut ehdoton, joskin kaiholla muistelen niitä hileisiä kiiltokuvamaisia, kauniita kuvakalentereitakin. Niihin en olekaan törmännyt enää vuosiin..

Erityisesti paras joulukalenteri on kuitenkin ollut kun setäni ja äitini yhdessä täyttivät seinässä roikkuvan kankaisen joulupukkikalenterin pikkulahjoilla minulle ja sisaruksilleni. Joskus taskusta taisi löytyä jopa jokin jouluruno ja lahjojen ollessa isompia äitini antoi ne meille. Taskuissa oli lahjoina joitain joulukoristeita yms, jotka ovat jääneet hyvin mieleen ja ovat vieläkin tallessa.

Sain viime vuonna loistoidean ja väkersin tulitikkurasioista joulukalenterin kummipojalleni. Osassa luukuista oli vain karkki mutta pääosin laatikoista löytyi lappu ja lahjat niille päiville ovat erikseen. Kummipoikani äiti jalosti ideaa siten, että ainakin viime vuonna piilotti lahjan ja kummipoikani sai sitä etsiä –  aika ihana idea.

IMG_5392.JPG

IMG_5395.JPG

IMG_5397.JPG

Tänä vuonna täytin taas kalenterin ja vaikka kummipoikani ei askartelutehtävistä kuulemma välitä yhtään, niin on siellä muutama luovakin tehtävä. Esimerkiksi kummille on ehdottomasti askarreltava joulukortti, jos meinaa vielä seuraavana vuonna saada kalenterin täytettynä;) Lisäksi poitsu pääsee muotoilemaan askartelusavea ja väkertämään lumihiutaleita silkkipaperista.

Laitoin myös seuraavia juttuja lahjoiksi: jojo, angry birds kynää/kumia/viivotinta, sormiskeitti (hah oli nostalgista löytää sellainen vielä kaupasta!), sukkia, pieni pompoteltava hiekkapussipallo, heijastin, hanskat, joulukortiste, karkkia yms.. Niin ja yhdessä luukussa on yllärinä että koulun jälkeen minä ja mieheni viemme poitsun syömään. Toivottavasti kalenteri on pikkumiehelle mieluinen(: 

IMG_2492.JPG

IMG_2489.JPG

 

 

Kommentit (2)
  1. ReettaReitkallista
    16.12.2014, 15:16

    Moi Satu, tänään saapui kortti siulta ja Villeltä, kiitos! Mahtava idea tämä joulukalenteri Leeville, olet ahkera ihana kummi-täti 🙂 Terveisin Reetta

    1. Hienoa että kortti tuli perille!(: Lenni on poitsu mutta lähellä oli;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *