Kirppistelypäivä

Tänään oli hyvä yhden päivän vapaa, vaikka sade sotki lenkkisuunnitelmat. Periaatteessa tykkäisin sateessakin lenkkeillä, se on vapauttavaa. Ei kuitenkaan näin viileällä säällä. Päivä alkoi kampaajalla käynnillä, latvoista vain lähti pikkasen ja taas on tukka paremmassa kuosissa. Yllätyin kun kampaaja antoi tuomionsa että pitäisi leikata 2-3 kk välein latvat, jotta pysyisivät hyvässä kunnossa. Kesäkuun alussa siis seuraavan kerran. Tavoitehan on hyväkuntoinen, pidempi kuontalo niin saa kivoja lettikampauksia taas värkkäiltyä (kun jaksaa). Kampaaja väkersi myös kivat kiharat, joilla oli hyvä kierrellä kirpparit läpi.

IMG_3997.jpg

Ekasta, pöytien tyhjyyden perusteella aika viimeisiään vievästä kirpparista tein seuraavat löydöt: jynssäyssieniä, korttipohjia ja n.200 postimerkkiä, yhteensä 4€. Postimerkkejä en suinkaan kerää vaan ajattelin askartelussa joskus hyödyntää.

IMG_3969.jpg

Toiselta, itselleni uudelta ja isommalta kirpparilta löysin vessaan peilin, meikeille ihanan peltiboksin ja herkullisen kirsikkaisen keittiöliinan.Yhteensä 10€.

IMG_3971.jpg

 

Aika kivat löydöt vaikka itse sanonkin(; Tonne toiseen kirppariin aion ehdottomasti viedä vanhat vaatteenikin.

Terkuin, kirpparikärpäsen puraisema

Kommentit (3)
  1. niimpä;) ja sai nyt kyl viel tosi edullisesti ja tosiaan sillai ison kasankin niitä(:

  2. Tosi kivoja löytöjä! Miksen mä oo tullu ajatelleeks noita postimerkkejä, että niitä vois käyttää askartelussa?! Niitähän kirppareilla näkyy kuitenkin! Kiitti vinkistä 😉 Kiva toi rasiakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *