Kurpitsakarnevaalit

Käytiin mieheni kanssa Koiramäen Pajutallin kurpitsakarnevaaleilla, ja väkeä oli niin paljon että autopaikoista oli todella pulaa. Karnevaaleilla oli kiva tunnelma, kuten Koiramäen Pajutallissa yleensäkin. Nyt poikkeuksellisesti pikkulapsille oli heppakaruselli ja narunveto, myytiin hattaraa ja vohvelia, ihania kurpitsa- ja syysjuttuja. Jokaiselle jotakin! Toisena päivänä olisi ollut myös minilampaat ja minihevonen, me taas lähdettiin nimenomaan katsomaan alpakoita jotka viime vuonna missattiin.

Noi kukkakorilliset nallukat oli jotenkin liikkiksiä. Harmi kun ei ole omaa pihaa mihin mahtuisi kasapäin noita pajutallin ihanuuksia.

IMG_0452.jpg

IMG_0449.jpg

IMG_0436.jpg

IMG_0439.jpg

Yhdessä kojussa myytiin myös alpakan villasta tehtyjä tuotteita. Pakko oli käydä hieman hypistelemässä, oli meinaan todella pehmoista.

IMG_0441.jpg

Pajutallin ulkotalleista löytyy pääasiassa pihakoristeita kun sisältä taas ihania sisustusjuttuja kotiin.

IMG_0445.jpg

IMG_0448.jpg

Löysimpä sieltä siskolleni yhden pienen osan joululahjaankin. Täytyy varmaan tehdä muutaman kuukauden päästä taas uusi keikka pajutallille joulu- ja talvi-ihanuuksia katsastamaan. Yleensä annan itseni ostaa tuolta aina yhden vähän isomman tai pari pikkujuttua itselleni. Jos olisin ollut yksin liikenteessä olisin napannut pari vähän isompaa, nyt mies toppuutteli. Alla oleva ”kukkapyörä” pääsi koristamaan meidän kotia.

IMG_0428.jpg

Isompi kukkakori linnullisella kaarella jäi vielä pajutallille, joskin myös haluamani asioiden listalle. Toi sopis niin meidän olkkariin…

IMG_0425.jpg

Minipossut Arvi ja Otto innostui tällä kertaa leikkimäänkin keskenään, puskivat ja toinen veti ihan rallia karsinassa.

IMG_0460.jpg

IMG_0471.jpg

Ihana paikka, huoh.

Kommentit (2)
  1. Joooo millon tuut;)

  2. Toi kukkapyörä on ihana! Mie en kyllä ois toppuutellut sua, otat miut sit taas ens kerral mukaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *