Mies matkassa

Mieheni oli vastikään reissussa Thaimaassa parin vanhan ystävänsä vieraana, jotka ovat puolisen vuotta jo Aasiaa kolunneet. Itsehän jumitin kotisuomessa töitä tehden lähinnä sen kaksi viikkoa ja siksi myös vähän kateellisena olen kuunnellut matkakertomuksia ja katsonut kuvia. Jaampa nämä muutamat nyt täälläkin. Aika hyvä laatu näissä on vaikka onkin kännykkäkuvia, voi mitä materiaalia järkkärillä olisikaan tullut! Olipahan noita miehen ottamia kuviakin aika paljon vähemmän mitä esim. itse olisin räpsinyt..

Koh Taon saarella. En kyllä tiedä olisinko itse uskaltanut tuolla snorknailla – mies oli nähnyt siellä pienen hain (toivoi näkevänsä kaksimetrisen?!?) ja jonkin ilmeisen ärhäkän barrakuda-jättikalan.. Jättikokoisten merikilpparien bongaamisesta olen jokseenkin kateudesta vihreä.

20150416_153658.jpg

20150416_153712.jpg

20150418_184355.jpg

Bangkok. Oikeasti suurkaupunki kaikkine pölyineen ja ihmismassoineen.

20150420_182938.jpg

Sain ehkä parhaat tuliaiset ikinä! Tosin olin sanonut että takaisin ei ole tulemista jollei ole hyvät tuliaiset, sen verran kauan oli herra reissussa :p Pyysin korviksia (yllätys) ja pientä buddha -patsasta. Kumpaakaan en saanut mutta kaikkea muuta ihanaa sen sijaan.

Mies oli haalinut minulle palan merta.

IMG_5477.jpg

Ihana puinen kynttiläsetti, punamustaa tietty meitin molempien mielivärien mukaan.

IMG_5471.jpg

Buddha -patsaan sijaan sain elefantin pään. Osui ja upposi! Vielä kun vasara löytyisi niin tämä saisi paikkansa olkkarista.

IMG_5465.jpg

Hajuvesi! Oli käynyt loput rahansa lentokentällä käyttämässä tähän. Ja tuoksuvalintakin osunut ihan oikeaan, vaikka enemmänhän mieheni sitä tuoksua varmaan haistaakin kuin minä. Elizabeth Arden Untold.

IMG_5479.jpg

Lisäksi oli ostanut meille bluetooth -kaiuttimen. Ehkä nää korvas sen että synttärilahja tuli rahana / valkkasin lahjani itse miehen sponssaamana. Ei noi aina vaan tajuu(;

Kommentit (2)
  1. ReettaReitkallista
    30.4.2015, 15:49

    Upean näköisiä matkakuvia! Itsellä täällä hirmuinen lomakuume. Ja mielettömät tuliaiset, erityisesti tuo elefantin pää. Hauskaa vappua sinne teille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *