Tomaattikeittoa ja croissanteja

img_6083b.jpg

Yllä oleva kuva ei ehkä kovin vakuuta. Kaverini on kehunut Danerollesin taikinapurkista valmistettavia croissanteja helpoiksi ja hyviksi, ensikokemukseni ei kyllä vastannut tätä kuvausta! Olin ajatellut laittaa väliin juustoa, mutta hämmennyin niin että jäi juustot jääkaappiin. Taikina suorastaan tursusi purkista ja osittain taas jäi sinne jumiin, niin että leikattavat levyt venyivät. Kaiken kukkuraksi paistoin noita liian pitkään.

img_6086b.jpg

Croissantit toimivat kuitenkin hyvin tomaattikeiton kanssa! Tämän keiton ohjeen olen soveltanut serkkuni reseptistä, on nimittäin maailman helpoin puolivalmis tomaattikeitto! Paseerattu tomaatti -purkki, mausteita (pizzamauste, aromisuola, chili, pippurisekoitus..) kiehumaan ja lopuksi oman maun mukaan esim. sulate-/tuorejuustoa, smetanaa, kermaa keittoa pehmentämään. Nams! Pinnalle heitin tällä kertaa hieman raejuustoa. Niin ja varmasti meinaan noita croissantejakin kokeilla vielä uudemman kerran, paremmalla menestyksellä toivottavasti!

img_6087b.jpg

Kommentit (2)
  1. No ilmankos! Mietinkin että onpa erikoista. Kiitos vinkistä!;) ja iloista ystävänpäivää siulle!

  2. Oot avannut ton purkin väärin; sitä pitää napata päistä kiinni ja vääntää eri suuntiin (kuin puristaisit märästä pyyhkeestä vedet pois), silloin se napsahtaa auki ja saat koko taikinarullan käsiin ehjänä 🙂 Kokeile seuraavalla kerralla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *