Vihdoin täällä: joulukuu!

Lasken itseni ehdottomasti jouluihmiseksi. Aloin ostamaan joululahjoja jo alkusyksystä, vaikka silti huomaan jälleen että vielä on jotakin hankkimatta. Tosin suunnitelmat on jo aika valmiina eli sehän on jo puoliksi tehty. Tämä joulu kuitenkin eroaa aikaisimmista siten, ettemme pääse viettämään sitä perheeni kanssa. Vuorotyöläisinä myös pyhinä täytyy joskus olla töissä. Itse pääsen aattona yövuorosta vapaille, mieheni taas tekee iltavuoron ja joulupäivänä menee yövuoroon. Päädyimme viettämään joulua siis kahdestaan sitten aattoyönä mieheni tullessa töistä kotiin. Käymme kotipaikkakunnallamme lahjanvienti- ja joulutervehdysreissulla etukäteen. Aatosta olen itseasiassa jo todella innoissani!

Kiva myös päästä laittamaan joulua omaan kotiin. Tosin olen asettanut itselleni aika kunnianhimoisen tavoitteen: viime vuonna ostetun tekokuusen koristeet olisi lähes kaikki itse askartelemiani. Suunnitelmia koristeista on paljon mutta aikaa tuntuu olevan rajallisesti. Vielä pitäisi viimeistellä joulukortit ja tehdä siivousta että voisi laittaa koristeita esille ja jossakin välissä tosiaan askarrella ne joulukoristeetkin. Tulipa mieleen ”Mistä tuntee joulun”-laulu, siinä mielestäni laulettiin joulukiireestä. Eipä auta muuta kuin ruveta hommiin(:

Joulukuun ensimmäisenä päivänä kävin Helsingissä keskustassa pitkästä aikaa. Otin kameran mukaan sillä ajatuksella että nopsaa napsaisen kuvat Aleksanterinkadun jouluvaloista. Huomasin kuinka olen epämukavuusalueella kameran kanssa Suomessa ja etenkin yksin pyöriessäni ihmisten ilmoilla. Tätä täytyy selkeästi treenata lisää!

IMG_2516.jpg

IMG_2518.jpg

IMG_2520.jpg

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Onpas kivoja jouluvaloja siellä! Helsingissä varmaan aika moni pyörii yksin kameran kanssa, täällä taas ei kovin moni, ainakaan niin, että oisin nähnyt 😉 Eli tiedän tunteen.. Rohkeesti vaan niin siitä se helpottuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *