Kuumia kundeja

Mun piti tänään kirjoittaa jotain syvällistä. Siis, aihekin oli jo mietitty, mutta koska mua laiskottaa ja löysin äsken itseni selailemasta Pinterestissä kauniiden ihmisten kuvia, jotka parantaa mun mieltä, niin… Ehkä nää parantaa teidänkin mieltä. Mulla on Pinterestissä kansio nimeltä ”The Hottest”, joka sisältää hyviä kuvia julkkiksista, jotka miellyttää mun silmää. Se kansio on pelastanut monta uuvuttavaa tuntia, kun vielä työskentelin puhelinasiakaspalvelussa. Ihmiset osaa olla käsittämättömän törkeitä puhelimessa. Mä sain mun zen-fiiliksen siitä kansiosta. Mutta jotta tää nyt ei ois pelkkää herutusta, niin leffafriikkinä laitan teille muutamat suositukset kuvien yhteyteen. Koska usein mun kohdalla on niin, että pelkkä nätti naama ei vaan riitä, pitää olla sitä jotain muutakin ja usein se on karisma ja lahjakkuus ripauksella tai paljolla älykkyyttä, niin ihminen on paljon kauniimpi samantien.

bobby campo.jpeg

Kuva täältä. Bobby Campo on amerikkalainen näyttelijä. Nyt täytyy myöntää, että tää poikkeus vahvistaa mun säännön. Kaveri on vaan nätti naama, ainakin sen perusteella, että mä oon nähnyt herralta ainoastaan Netflixiin juurikin tulleen ”Scream” sarjan. Mutta oha se nätti. Ja tuo sarja on muuten ihan suositeltava. Ainakin jos tykkäsi alkuperäisestä Scream-elokuvasta. On hyvinkin uskollinen tunnelmalle. 

cumberbatch.jpg

Benedict Cumberbatch. Äärettömän lahjakas engelsmanni. Tällä hetkellä West Endillä Hamletina (pitäkää peukkuja, että pääsen katsomaan maanantaina.). Suosittelen: The Imitation Game, 12 Years a Slave, Star Trek Into Darkness, Tinker Taylor Soldier Spy, Atonement tai vaikkapa teatterinäytös National Theatre Live: Frankenstein, on nimittäin huikea veto hirviönä ainakin. Äh, katso mitä tahansa ko. herralta, voisin vannoa, että toimii jokatapauksessa. 

downey.jpg

RDJ aka Robert Downey Jr. Ja kyllä, mä pidän lähikuvista. Hyvät valokuvat on kyllä yksi maailman hienoimmista asioista. Katso: mikä tahansa elokuva, missä Downey Jr. näyttelee Iron Mania eli Tony Starkia. Mies on syntynyt näyttelemään ko. hahmoa. Tai katso Chaplin, Tropic Thunder, Kiss Kiss Bang Bang, Zodiac tai vaikka Wonder Boys, kaikki helmiä. 

fassbender.jpg

Tuleva aviomieheni. Saahan sitä haaveilla näin aikuisiälläkin? Michael Fassbender on mun mittapuulla tän hetken lahjakkain näyttelijä. Ihan uskomaton. Tai monipuolinen kuin mikä. Ja Mies isolla M:llä. Jumaleissön. Huh. Katso ihan mikä vaan. Pari uutta X-Meniä paranee kummasti Fassbenderin Magneton johdosta (ok, ne on muutenkin kovia leffoja), mutta parhaimmillaan mies on rankoissa draamoissa kuten 12 Years a Slave, Shame, Hunger tai vaikka Jane Eyre. Ja alkuvuodesta tulee Steve Jobs, jossa Fassbender on nimiosassa. Kuulemma Oscarin arvoisesti. 

hiddleston.jpg

Tom Hiddleston on aristokraattisen englantilaisen herrasmiehen ilmeentymä. Sillai epätodellisesti, tiedättekö? Mun lempparirooli on Loki The Avengers leffasta, niinkuin varmasti monen muunkin, mutta Hiddleston on klassisesti koulutettu näyttelijä, joten suosittelen katsastamaan miehen työskentelyä klassisemmista tai erikoisemmista leffoista, kuten Midnight in Paris, Only Lovers Left Alive tai The Deep Blue Sea. Tai teatterista National Theatre Liven Coriolanuksesta, oli hieno rooli. 

renner.jpg

Machoman. Ainakin useimmiten. Jeremy Renner on, paitsi toimintastara, suhteellisen hauska veikko ja kova näyttelijä myös draamoissa. Suosittelen kahta uusinta Mission Impossible -elokuvaa (varsinkin Ghost Protocolia). Tai The Avengers -elokuvia, etenkin jälkimmäistä. The Hurt Locker ja The Town oli Oscar-ehdokkuuden arvoisia ja itse pidän myös Dahmer, S.W.A.T. ja Hansel & Gretel: the Witch Hunters leffoista. Ihana mies. 

Lupaan ensi kerralla palata vähän syvällisempiin aiheisiin. 

 

kulttuuri suosittelen hopsoa uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *