Immilän myllykahvila

 

testi1.jpg

testi2.jpg

Mieletön ilma lähteä päämäärättömästi ajelemaan, jos vaikka kahvilla vain käytäisiin ja sitten palattaisiin takaisin kotiin. On omituista lähteä ovesta ulos tietämättä ollenkaan minne päädymme. Autossa oli todella kuuma mutta, onneksi ilmastointi pelasi, kesä tulee sittenkin.

testi3.jpg

Lähdimme Lahdesta ajamaan Nastolan suuntaan, ja ajoimme Nastolan keskustan läpi kunnes näimme tiellä mainoksen Immilän myllykahvilasta, sinne siis nauttimaan upeasta ilmasta. Saavuimme perille n. 7kilometriä Nastolasta, perillä meitä odotti huikea näkymä koskesta, parkkapaikkojakin oli joten mahdumme nauttimaan kahvia! 

Sanoinkuvaamattoman kaunista! Jopa henkeä salpaava! – Huomioimme ensimmäisenä kosken lisäksi upeat puitteet jotka, olivat rakennettu! Pienen pieniä tärkeitä yksityiskohtia joista tuli erittäin tervetullut ja todella kodikas ilmapiiri.Kesäisin kosken pauhutessa on mahdollista käydä katsomassa teatteria upeissa puitteissa- tämän aijomme tänä kesänä tehdä.

testing.jpg

testi4.jpg

Kahvila osa oli pieni ja idyllinen ja sitä koristi vanhan ajan vanhoja kylttejä, asiakaspalvelu oli iloista ja kotoisaa.Iso plussa tarjotuista santsi kupeista kahvia! Paljon oli erittäin hyvän näköisiä leipomuksia mutta me otimme vain pienet kahvit kainaloon ja suuntasimme terassille, terassista plussaa se että, siitä oli tehty iso eikä siellä saanut tupakoida tai emme ainakaan havainneet tuhkakuppeja sillä puolella jossa istuimme. Oli kaunis hetki tässä kesässä, kuuma kahvi ja koskenpauhu. Siinä pystyikin miettimään elämän tarkoitusta, minkänäköistä täällä on ollut ennen vanhaa? Mitä haluamme omistaa kun me olemme vanhoja? Eikö

testi5.jpg

näitä paikkoja pitäisi vaalia? Nostaa enemmän tietoisuuteen nämäkin pienyrittäjät jotta, heidän toimintansa voi jatkua? – Ja näin päädyimme kirjoittamaan blogia, tiedä sitten kuinka moni tätä lukee mutta, ainakin on yritetty! 

Annamme tästä arvosanaksi +10 ja erittäin suurella lämmöllä suosittelemme!

testi6.jpg

 

kulttuuri suosittelen suosittelen syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *