Uusia matkasuunnitelmia

 

DSCF0237.JPG

Meillä oli suunnitelmissa lähteä marras-joulukuussa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, mutta työkiireiden (pitäisi perustaa uusi yritys!)takia emme pysty sitä tänä vuonna toteuttamaan ja se jääkin ensi vuodelle odottelemaan. Vähän harmi, mutta sellaista sattuu!

Nyt sitten aloimme miettimään jotakin parin viikon reissua, ja minua alkoi houkutella kovasti Karibian suunta, ABC-saaret. Siellä vaikuttaisi olevan ihan mahtavat snorklailuvedet. 

Eniten kiinnostaisi Bonairen saari, olisi kaikista rauhallisin noista saarista ja se on meille yksi tärkeimmistä asioista  kun reissuja valitaan. Ettei olisi valtavaa turistipaljoutta. Saarta ympäröivä koralliriutta on suojelualue joten kuvittelisin, (ja olen lukenutkin)  että siellä on älyttömästi värikkäitä kaloja ja koralleja. Jos saamme matkan järjestettyä, tulee varmasti iso osa tuosta reissusta vietettyä veden alla :)!

Onko joku käynyt siellä? Mitä tykkäsit? Löysin kyllä yhden blogin jossa ainakin oli kovasti kehuja! Otan mielelläni vastaan myös vinkkejä joistakin muista vastaavista paikoista:)

DSCF0040.JPG

 

 

Nämä kuvat ovat Moorean saarelta Tahitilta, siellä kävimme häämatkalla ja samalla se oli myös minulle synttärimatka, täytin silloin pyöreitä vuosia. Mooreasta kirjoittelen enemmän lähipäivinä.

 

 

 

 

hyvinvointi mieli hyva-olo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *