Huorablogi muuttaa

Hei,

Olen siirtänyt blogini ja kaikki sen tekstit Blogger-palveluun. Tästä enemmän tekstiä Bloggerissa, mutta Se maksaa -blogi jatkaa aktiivista julkaisunopeutta tästä eteenpäin siellä. 

Uusi blogi löytyy tästä tai osoitteesta: http://semaksaa.blogspot.fi

Lilyyn on ollut kiva purkaa ammattiani ja ajatuksiani huoraamisesta, ja täällä on mukava yhteisö, mutta kun yhdessä postauksessa on parhaimmillaan neljäkin mainosbanneria, niin päädyin siitämään blogin alustalle, jossa niitä ei ole. Uskon, että myös lukijalle on kivempi, ettei koko ajan tekstin välissä välky banneria. Toivottavasti ainakin koette näin. Lisäksi oli ihan kiva päättää blogin värit jne itse, vaikken siinä erityisen taitava ollutkaan (heh heh).

Lisäksi lisäsin uuteen Bloggerin blogiin sisältövaroituksen, eli kun on siirtymässä blogiini, tulee ennen pääsyä teksti: ”Blogi, jota aiot lukea, saattaa sisältää vain aikuisille tarkoitettua sisältöä. Google ei yleensä tarkista eikä suosittele tämän tai minkään blogin sisältöä”. Tässä lukija saa valita että Ymmärrän ja haluan jatkaa tai En halua jatkaa. Tietenkin toivon, että mahdollisimman moni jatkaa lukemista, mutta koska käsittelen huoraamista ja tekstini on suoraa ja joskus rumakielistäkin, niin päädyin tämän sisältövaroituksen laittamaan. Tällaista mahdollisuutta ei Lilyssä ollut.

Toivon, että seuraatte keikkailujani jatkossa Bloggerin puolella. Blogin nimi ja nimimerkkini ovat täysin samat, kuin täällä Lilyssä. Lilyssä en julkaise enää tekstejä. Bloggerin puolella puolestaan todennäköisesti jo tänään illalla tulee uusi teksti (minulla on alkuillasta todennäköisesti mielenkiintoinen keikka tulossa, josta kirjoittaa).

Kiitos kommenteistanne ja siitä, että olette olleet niin kiinnostuneita ja kommentoineet runsaasti tekstejäni -vaikka blogini aihe herättää mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin.

Ihanaa keskiviikkoa <3

suhteet seksi tyo raha
Kommentit (3)
  1. Olihan tämä vähän provosoiva blogi Lilyyn ainakin blogin nimen puolesta.

    1. Hei,

      Tietyllä tapaa varmasti, ainakin osalle porukasta.Tämä aihe oli kuitenkin ainoa, josta minulla oli aitoa kirjoitettavaa 🙂

  2. Kiitos ilmoituksesta. Täältä ainakin yksi lähtee seuraamaan blogiasi ehdottomasti tuonne toiseen osoitteesseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *